Συνένοχη η κυβέρνηση στη σφαγή στη Γάζα! – ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!

Συνένοχη η κυβέρνηση στη σφαγή στη Γάζα
ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!

Όλοι και όλες στη διαδήλωση αύριο από το Πάρκο Ελευθερίας πορεία προς την Πρεσβεία του Ισραήλ, προσυγκέντρωση 11.30 ΝΙΜΤΣ.
Το Ισραήλ από εχθές κλιμακώνει την επίθεση στον παλαιστινιακό λαό, με χερσαία επιδρομή και ανηλεείς βομβαρδισμούς στη Γάζα, ενώ παράλληλα καταδικάζει το λαό και τους αμάχους σε αμέτρητες απώλειες, αποκόπτοντας πλήρως τη Γάζα από τον έξω κόσμο (ίντερνετ και τηλεπικοινωνίες) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει ούτε καν το σύστημα μεταφοράς τραυματισμένων. Θέλουν να κρατήσουν τον πλανήτη στο σκοτάδι σε σχέση με το μέγεθος της σφαγής του παλαιστινιακού λαού.
Να μην το επιτρέψουμε! Οι λαοί σε διεθνή κλίμακα αγωνίζονται στο πλάι του Παλαιστινιακού λαού, που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο εθνοκάθαρσης από το πάνοπλο κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ και τον ΝΑΤΟικό ιμπεριαλισμό, και μια από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις στην πολύπαθη ιστορία του.
Η κυβέρνηση είναι συνένοχη στη γενοκτονία που διεξάγεται μπροστά στα μάτια όλου του πλανήτη. Δεν σταμάτησαν μόνο στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού το Ισραήλ για να εκφράσει στήριξη στο Νετανιάχου, αλλά δεν δίστασαν να απέχουν ακόμη και από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για την κήρυξη ανθρωπιστικής εκεχειρίας και τη διάνοιξη ανθρωπιστικών διόδων στη Γάζα. Η Ελλάδα κατατάσσεται, έτσι, στους πλέον πολεμοχαρείς εμπρηστές της ειρήνης διεθνώς.

  • Καμία συνεργασία με το Ισραήλ που κλιμακώνει τον πόλεμο εξόντωσης των Παλαιστινίων.
  • Απομόνωση του κράτους του απαρτχάιντ και του πολέμου εθνοκάθαρσης.
  • Στοπ στην χρήση ελληνικών υποδομών για τα τυχοδιωκτικά σχέδια ΗΠΑ- Ισραήλ, που απειλούν την ειρήνη στην περιοχή
  • Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό μέχρι να κερδίσει τη λευτεριά του!