Η χώρα μας αρωγός στην συνεχιζόμενη κατοχή και γενοκτονία του Ισραήλ στην Παλαιστίνη

  • Η χώρα μας αρωγός στην συνεχιζόμενη κατοχή και γενοκτονία του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
  • H μετατροπή της χώρας μας σε ένα μεγάλο νατοϊκό οικόπεδο συνεχίζεται.

Η  κυβέρνηση παραχωρεί στους Αμερικανούς και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα για να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα του  κράτους του Ισραήλ στην πραγματοποιούμενη  από αυτό γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Παράλληλα την ίδια στιγμή η βάση της Σούδας δείχνει έναν σημαντικό συνωστισμό μεταγωγικών, κατασκοπευτικών και άλλων αεροπλάνων.

Ενώ ο λαός μας αγωνίζεται για δικαιοσύνη και Ειρήνη, ιδιαίτερα τούτη τη στιγμή, που το διεθνές δίκαιο κατατροπώνεται με κάθε ρουκέτα και βόμβα που χτυπάει ανελέητα κατά χιλιάδες τον άμαχο πληθυσμό της Γάζας, ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, ευάλωτοι, μένουν χωρίς νερό, φάρμακα και διατροφή, η κυβέρνηση δίνει και άλλες διευκολύνσεις στους Αμερικανούς για να βοηθήσουν το Ισραήλ στην επιχειρούμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού .

Η στάση αυτή της κυβέρνησης δεν είναι μόνο ανάλγητη απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό, που εξοντώνεται αλλά δημιουργεί κινδύνους για τον λαό μας, για την χώρα μας και  για την ευρύτερη περιοχή.

Πρέπει να σταματήσει!

Η ΛΑΕ-ΑΑ, καλεί όλες τις προοδευτικές αριστερές, αντινατοϊκές, αντιιμπεριαλιστικές, φιλειρηνικές δυνάμεις, να συντονίσουν ενωτικά την δράση τους ενάντια στην συνεχιζόμενη ευρωατλαντική, νατοϊκή εξάπλωση σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση, που πραγματοποιούν  20 σωματεία, μαζικοί φορείς και συνδικάτα της  ευρύτερης περιοχής της Ελευσίνας την Τετάρτη, 25 Οκτώβρη, 7.30μμ, στην Πλατεία Ευμολπιδών στην Ελευσίνα διεκδικώντας να μη δοθεί η Ελευσίνα  για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ -ΝΑΤΟ. 

Το Γραφείο Τύπου 23.10.2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ