Λαοθάλασσα! Χιλιάδες λαού στους δρόμους της Αθήνας, σε πορεία από το Σύνταγμα, μέχρι την Αμερικανική και την Ισραηλινή Πρεσβεία!

Πραγματική λαοθάλασσα η χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ καταγγελίας και διαμαρτυρίας για την γενοκτονία του  Παλαιστινιακού λαού.

Όλες οι πολιτικές οργανώσεις της κομουνιστικής και ριζοσπαστικής αριστεράς, δεκάδες σωματεία και χιλιάδες λαού συμμετείχαν στην χθεσινή συγκέντρωση  στο Σύνταγμα και πορεία στην Αμερικανική και Ισραηλινή πρεσβεία, για να καταγγείλουν την επιχειρούμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού  και να απαιτήσουν -Να  σταματήσει άμεσα ο βομβαρδισμός της Γάζας.

  • Να  διακοπεί κάθε συνεργασία  με το Κράτος- εγκληματία του Ισραήλ
  • Να σταματήσουν οι διώξεις και να αποκτήσει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδα.

Η χθεσινή συγκέντρωση και πορεία θύμισε τις μεγάλες διαδηλώσεις αλληλεγγύης υπέρ των Παλαιστινίων ή υπέρ του Σέρβικου λαού, όταν βομβαρδίζετο ανηλεώς από το ΝΑΤΟ, που είχαν γίνει στο παρελθόν. Απέδειξε δε ότι δεν περνάει η βρόμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ, που διαστρεβλώνοντας πλήρως την αλήθεια, επιρρίπτει όλη την ευθύνη στους Παλαιστίνιους, και ας δολοφονούνται, βασανίζονται και εκτοπίζονται από την πατρίδα τους επί 75 χρόνια!

Συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη
  • Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες, Ισραήλ και  ΝΑΤΟ οι μόνοι τρομοκράτες.
  • Οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν.

Η Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά συμμετείχε μαζικά και δυναμικά στην διαδήλωση,με πλήθος μελών, στελεχών και φίλων, να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.

Ο αγώνας συνεχίζεται