Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά Αχαΐας στηρίζει την κινητοποίηση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά Αχαΐας στηρίζει την κινητοποίηση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης αύριο Τετάρτη 18/10 στις 18:00 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα!


Οι τελευταίες μέρες έχουν στιγματιστεί από τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης, που εδώ και χρόνια ζει σε συνθήκες απαρτχάιντ με τα Ισραηλινά στρατεύματα να επιτίθενται και να βομβαρδίζουν άμαχο πληθυσμό. Το κράτος του Ισραήλ, εδώ και 75 χρόνια με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, έχει επιβάλει καθεστώς κατοχής στην Παλαιστίνη, διεξάγει γενοκτονία απέναντι σε αυτόν το λαό και τον κρατεί φυλακισμένο στην Λωρίδα της Γάζας. Ο λαός της Παλαιστίνης μάχεται για την ανεξαρτησία του, για την δημιουργία δικού τους κυρίαρχου κράτους! Η ελληνική κυβέρνηση, χέρι χέρι με τα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, είναι συνένοχη στο έγκλημα που διαπράττεται, με το Μητσοτάκης να φτάνει στο σημείο να επισκεφθεί αύριο Τετάρτη το Ισραήλ, την ωρα που αυτο βομβαρδίζει νοσοκομεία με εκατοντάδες αμάχους θύματα!

Στεκόμαστε πλάι στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!