Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Μια νέα μέρα για το Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή μέσα σε συνθήκες που παραμένουν δύσκολες για την κοινωνία.
Το Φυσάει Κόντρα πέτυχε στις εκλογές τις περασμένης Κυριακής το υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία του, και αναδείχθηκε σε μια σταθερή, αναγνωρίσιμη και σε ανοδική τροχιά δύναμη της πόλης. Παρά τη μείωση της συμμετοχής, το Φυσάει Κόντρα αύξησε κατά περίπου 30% τις ψήφους του, φτάνοντας τις 987, και άγγιξε το 5%, με άνοδο δύο μονάδων από το 2019. Η άνοδος αυτή, εξασφαλίζει την εκπροσώπηση μας στο δημοτικό συμβούλιο (ο Παναγιώτης Αντωνίου) παρά τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο, και ενισχύει την αγωνιστική ενωτική μας προσπάθεια.
Φυσικά δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Γνωρίζουμε ότι τόσο στον Δήμο μας, όσο και στο σύνολο της χώρας, απαιτούνται μεγάλες μάχες για να ανατραπεί η κυρίαρχη πολιτική που διαλύει τις πόλεις και τις ζωές μας. Σε αυτούς τους αγώνες θέλουμε να συμβάλει και η δική μας ενίσχυση. Να δυναμώσει τις φωνές των κατοίκων, της νεολαίας, των ενεργών συλλογικοτήτων της πόλης. Αυτή είναι η δική μας «δέσμευση».
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που μας στήριξαν. Όχι μόνο όσους μας ψήφισαν, αλλά και όλους τους ανθρώπους που συναντήσαμε και μιλήσαμε κατά την προηγούμενη περίοδο. Που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον και την ίδια διάθεση για συμμετοχή και διεκδίκηση. Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στα μέλη και τους/τις φίλους/φίλες του Φυσάει Κόντρα. Που έδωσαν έναν επιτυχημένο, όμορφο και συλλογικό αγώνα χωρίς τα χρήματα και την στήριξη από ΜΜΕ και κυρίαρχα κόμματα.
Τις επόμενες μέρες, μέσα από δημοκρατική συνέλευση της συλλογικότητάς μας, όπως κάνουμε πάντα, θα συζητήσουμε για την εκτενέστερη αποτίμηση των εκλογών καθώς και για τα επόμενα βήματα της παρέμβασής μας. Πρώτο μας μέλημα είναι να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τη συλλογική μας δράση και να αποκτήσουμε πιο σταθερούς δεσμούς με τους ανθρώπους που βρεθήκαμε μαζί τους τελευταίους μήνες, αλλά και με όλους και όλες που αναζητούν μια ανοιχτή, ριζοσπαστική συλλογικότητα της πόλης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ