Δήλωση Δέσποινας Χαραλαμπίδου επικεφαλής της “Συμμαχίας Αντίστασης και Ανατροπής”

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που τίμησαν με την ψήφο τους τη “Συμμαχία Αντίστασης και Ανατροπής” και στους 7 νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του Συνδυασμού και όλες τις φίλες και τους φίλους που μας στήριξαν στις δράσεις μας.
Δεν καταφέραμε να σπάσουμε το αντιδημοκρατικό φράγμα του 3% και να έχουμε εκπροσώπηση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας που μας ψήφισαν, μας δεσμεύει ακόμα περισσότερο για να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους όσους αγωνίζονται και σε κάθε κινηματική και συλλογική δράση που αναπτύσσεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Το ενωτικό και ελπιδοφόρο εγχείρημα του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ θα συνεχίζει να αγωνίζεται για ευρύτερη συμπόρευση με αριστερές ριζοσπαστικές συλλογικότητες με τις οποίες πολλές φορές ανταμώσαμε σε κοινούς αγώνες.
Δώσαμε μια μάχη με αποκλεισμούς από τα ΜΜΕ, με τεράστια εμπόδια, ένα ηρωικό αγώνα στην πρώτη σε έκταση περιφέρεια από όλες τις περιφέρεις της χώρας και της δεύτερης σε πληθυσμό.
Δεν τα καταφέραμε !! Αλλά θα συνεχίσουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ