Στις 8 Οκτώβρη αποφασίζουμε πως θα ζούμε στην Αττική: Ψηφίζουμε Ανυπότακτη Αττική με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη!

Στις 8 Οκτώβρη αποφασίζουμε πως θα ζούμε στην Αττική.

Ψηφίζουμε Ανυπότακτη Αττική με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη!

 

Σχεδιάζουν μια Περιφέρεια Αττικής, εξάρτημα της κυβερνητικής πολιτικής, τροχονόμο κονδυλίων για την εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ήδη η τετραετία Πατούλη έχει οδηγήσει σε περιβαλλοντική υποβάθμιση, εκτόξευση του κόστους κατοικίας και ζωής, υποβάθμιση των υποδομών και των κοινωνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Η κυβέρνηση με τον κ. Χαρδαλιά, σκοπεύει να προχωρήσει την ίδια αντικοινωνική και διαλυτική πολιτική με διπλάσια επιθετικότητα, κατευθύνοντας τους προς διάθεση σημαντικούς πόρους της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, αλλά και διαμορφώνοντας μια στρατηγική με έμφαση στην τουριστική μονοκαλλιέργεια και στο real estate.

Οι κάτοικοι της Αττικής θα υποστούν και πάλι το τίμημα αυτών των πολιτικών.

Εμείς, στην Ανυπότακτη Αττική, είμαστε αποφασισμένοι και αποφασισμένες, να πάει αλλιώς.

Έχουμε στόχο, όχι μόνο να σπάσουμε το αντιδημοκρατικό όριο του 3%, αλλά και να αποτελέσουμε μια ισχυρή και μαχητική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Αττικής.

Γιατί αυτό έχει ανάγκη η Αττική και οι άνθρωποί της. Ένα ισχυρό μέτωπο που θα σταθεί απέναντι και θα εμποδίσει το περαιτέρω ξεπούλημα των ελεύθερων χώρων και του πρασίνου, την εξαύλωση των δασών, την καταστροφή των ρεμάτων και του περιβάλλοντος, την καταδίκη της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων σε μια υποβαθμισμένη ζωή, την ανεργία, την έλλειψη ποιότητας ζωής.

Θέλουμε να ακουστούν δυνατές οι φωνές των πολλών, όσων πλήττονται από την ακρίβεια, τις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς, την ανεργία, την περιβαλλοντική καταστροφή, τους απέραντους σκουπιδότοπους, την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας και υποδομών.

Αλλά και οι φωνές των γυναικών, που για μια ακόμη φορά υπο-εκπροσωπούνται, έχοντας η Ανυπότακτη Αττική, τη μοναδική γυναίκα υποψήφια περιφερειάρχη στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Μπορούμε να το πετύχουμε. Στηριζόμαστε σε μια μεγάλη συσπείρωση ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, της αριστεράς, του ριζοσπαστικού, οικολογικού και φεμινιστικού ρεύματος, ανθρώπους ανιδιοτελείς, της προσφοράς και της αντίστασης. Αλλά και τείνουμε χέρι ενότητας σε όσους και όσες αγωνίζονται από την ίδια πλευρά.

Στηριζόμαστε στα κινήματα που ξεσπούν απ’ άκρη σε άκρη της Αττικής και κρατάνε ψηλά την αξιοπρέπεια, αλλά και σημαντικές κατακτήσεις, απέναντι στη σαρωτική πολιτική της αποθέωσης του κέρδους και του ιδιωτικού.

Στις Οκτώβρη, μπορούμε να ορθώσουμε τείχος στην υποβάθμιση των ζώων μας, με πραγματικά αγωνιστική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Αττικής.

Δύναμή μας, η φωνή σου!


Σύμβουλοι της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια ψήφιζαν για το που θα πάνε τα χρήματα με τα μαγιό από τις παραλίες! Τέτοια είναι η απαξίωση του περιφερειακού συμβουλίου και των πολιτών. Θέλουν να διαχειρίζεται τα χρήματα της Περιφέρειας ο στενός κυβερνητικός κύκλος του Μεγάρου Μαξίμου με αδιαφάνεια, χωρίς να λογοδοτούν πουθενά.
Δεν θα τους περάσει!
Από τη συζήτησή μας στο @One Channel στην εκπομπή “One Talk” με τον Τάκη Χατζή


Στις 8 Οκτώβρη, Ανυπότακτη Αττική στην Περιφέρεια Αττικής, με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη!
Να βάλουμε μπροστά την Αττική των αγώνων, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής, της αξιοπρέπειας.
Ισχυρή, μαχητική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Αττικής, για να έχουν έκφραση τα κινήματα.
Γιατί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της φτώχειας, της υποβάθμισης της ζωής μας και του περιβάλλοντος, δεν είναι ανίκητη!
Να ακουστεί η φωνή των εργαζόμενων, όσων ζουν την καθημερινότητα της ακρίβειας, των εξώσεων και πλειστηριασμών, της οικολογικής καταστροφής, της έλλειψης υποδομών, η φωνή των γυναικών.