Περιοδείες της Συμμαχίας Αντίστασης και Ανατροπής στην Γουμένισσα και τις λαϊκές αγορές της Μαρτίου, της Νεάπολης και της Ξηροκρήνης

Η Συμμαχία Αντίστασης και Ανατροπής με την υποψήφια Περιφερειάρχη Δέσποινα Χαραλαμπίδου και άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, έδωσε το παρόν στη σημερινή κινητοποίηση της κίνησης πολιτών δήμου Παιονίας σχετικά με την κατάσταση της ΠΑΘΕ, του δρόμου που συνδέει το Κιλκίς με το Πολύκαστρο και συμβαίνουν συνεχώς τροχαία!
Ακολούθησε περιοδεία της Συμμαχίας στη Γουμένισσα. Περπατήσαμε στους δρόμους της πόλης και συζητήσαμε με κατοίκους της περιοχής.
Στις 8 Οκτώβρη να ακουστεί ισχυρή η φωνή των πολλών! Να ακουστεί η φωνή που θέλει μια περιφέρεια που θα προστατεύει τους ανθρώπους της και το περιβάλλον!

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της σε γειτονιές, Η Συμμαχία Αντίστασης και Ανατροπής επισκέφτηκε με μέλη και υποψηφίους της, τις λαϊκές αγορές της Μαρτίου, της Νεάπολης και της Ξηροκρήνης.

Συνεχίζουμε στις γειτονιές της πόλης, αλλά και όλων των νομών της περιφέρειας για να βγουν στο προσκήνιο οι ανάγκες των κατοίκων, για να εκφραστεί στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη ισχυρό ρεύμα αγωνιστικής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!