Νέα αναβολή στην δίκη των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών

Νέα δίκη σήμερα, 28/9/2023, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, μεταξύ των οποίων και του Συντονιστή της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά Στάθη Λεουτσάκου, νέα αναβολή για 11 Δεκεμβρίου 2023.
Δεκάδες αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, με βάση νόμους, που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζει η ΝΔ, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά, διότι αντιστάθηκαν στην λεηλασία της λαϊκής περιουσίας και στην αρπαγή από τράπεζες και funds της πρώτης κατοικίας, ανθρώπων, που επειδή απολύθηκαν από την δουλειά τους, ή μειώθηκε ο μισθός ή η σύνταξη τους , δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.!
Αναβάλουν τις δίκες επί χρόνια και κρατούν τους κατηγορουμένους ομήρους, διότι φοβούνται να καταδικάσουν, για να μην προκαλέσουν περισσότερο την λαϊκή οργή, φοβούνται και να απαλλάξουν, για να μην αποδειχθεί πανηγυρικά η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός τους. Στόχος τους είναι ο εκφοβισμός και το κτύπημα του κινήματος, που αναπτύσσεται και μαζικοποιείται ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις εξώσεις. Δεν θα το επιτύχουν. Οι διώξεις δεν μας φοβίζουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και κορακιών των funds