Η Συμμαχία Αντίστασης και Ανατροπής στο πλευρό των διωκόμενων αγωνιστών

Σήμερα, Τετάρτη 27/09, η Συμμαχία Αντίστασης και Ανατροπής στάθηκε στο πλευρό των διωκόμενων αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμους
Πέντε αγωνιστές του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και του εργατικού κινήματος της πόλης μας, μεταξύ των οποίων είναι ο Σκουλάς Γρηγόρης, στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων «Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ». Διώκονται για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση κατά της έναρξης εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τον Μάρτη του 2018.
Σύρονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας και κυρίως της πρώτης κατοικίας, που γίνονταν σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης και αφαίμαξης των λαϊκών εισοδημάτων.
Καταδικάζουμε τις ποινικές διώξεις των αγωνιστών και δηλώνουμε ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δυναμικά παρόντες/σες στους αγώνες για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Και ότι θα είμαστε παρούσες/όντες μέχρι την τελική νίκη και την πανηγυρική αθώωση όλων των διωκόμενων.