Να αθωωθούν οι 13 αγωνιστές που διώκονται για την δράση τους κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας

  • Να αθωωθούν οι 13 αγωνιστές που διώκονται για την δράση τους κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας.
  • Η στέγη  είναι δικαίωμα.
  • Όλες και όλοι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης  στα Δικαστήρια των Ευελπίδων την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 , ώρα 9 πμ., Κτήριο 7, αίθουσα 1.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου  2023 δικάζονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για πολλοστή φορά με βαρύτατο κατηγορητήριο  13 αγωνιστές, που το μοναδικό φταίξιμο τους  είναι ότι αντιστάθηκαν και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε συμπολίτες μας, που εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης  και της μεγάλης μείωσης των εισοδημάτων τους δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να αποπληρώσουν στεγαστικά δάνεια, που είχαν λάβει σε παλαιότερες εποχές  και σε διαφορετικές συνθήκες, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να επιχειρούν να αρπάξουν τα σπίτια τους!

Μεταξύ των διωκομένων για την δράση του και την αλληλεγγύη του είναι και ο συντονιστής της  Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά  Στάθης Λεουτσάκος.

Γενικότερα δεκάδες αγωνιστές, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας -Ανυπότακτης Αριστεράς, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη σε όλη την Ελλάδα με βάση τους νόμους, που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ  και εφαρμόζει απαρέγκλιτα η κυβέρνηση της ΝΔ, με βάση τους οποίους όχι μόνο λεηλατείται η λαϊκή περιουσία αλλά ποινικοποιείται και η αλληλεγγύη και καθίσταται η διαμαρτυρία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας και της πρώτης κατοικίας «ιδιώνυμο αδίκημα»!

Στόχος των διώξεων είναι  ο εκφοβισμός της κοινωνίας και το κτύπημα στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που ενισχύεται και μαζικοποιείται, σε μία εποχή , που λόγω της ακρίβειας  και της μείωσης των εισοδημάτων, οι πλειστηριασμοί αυξάνονται και οι εξώσεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο!.

Δεν θα επιτύχουν τον στόχο τους. Ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Η Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά  καλεί όλες και όλους την Πέμπτη 28/9/2023, ώρα 9πμ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για να καταγγείλουμε τις ποινικές διώξεις και να απαιτήσουμε την αθώωση των αγωνιστών.

Δηλώνουμε δε, ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια , έτσι και σήμερα αλλά και στο μέλλον, είμαστε και θα είμαστε παρόντες στους αγώνες  για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Η στέγη είναι δικαίωμα.

Η αλληλεγγύη δεν ποινικοποιείται.

Να αθωωθούν οι αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ