Από την παρουσία της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και πορεία

Φωτογραφίες από το πανό της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και πορεία ενάντια στο νεο νομοσχέδιο του Υπουργείου εργασίας.
Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται να χτυπήσει ακόμα περισσότερο το δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία και τη συλλογική διεκδίκηση, αυστηροποιώντας τις νομικές δικλείδες απέναντι σε αυτές και τις ποινές. Αλλά και να επιβάλει ακόμα χειρότερους όρους εργασίας στον μέσο εργαζόμενο, νομιμοποιώντας μεταξύ άλλων την 13ώρη εργασία την εβδομάδα, την 6ημερη εργασία με επιλογή του εργοδότη.
Ο λαός, σωματεία και συλλογικοί φορείς βρέθηκαν σήμερα μαζικά στους δρόμους της πάτρας να απαντήσουν απέναντι στην επίθεση που η
κυβέρνηση εξαπολύει με αυτό το νομοσχέδιο. Δείξαμε ότι θα βρεθούμε απέναντι στα σχέδια της ΝΔ να καταλύσει βασικές διεκδικήσεις οι οποίες έχουν κατοχυρωθεί με αγώνες του λαού!
Ως Αντίσταση Πολιτών, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αγώνα του κόσμου της δουλειάς και να βρισκόμαστε στο πλάι τους, να διεκδικούμε μια ζωή με αξιοπρέπεια!