Για την αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης από κεντρικό κράτος, επιχειρηματικά, πολιτικά και κομματικά συμφέροντα (του Λευτέρη Μαγιάκη)

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ενωτικό-αγωνιστικό-ανατρεπτικό συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ με υποψήφια Δήμαρχο την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΛΤΗ.
Στα 20 και πάνω χρόνια που ασχολούμαι με τα δημοτικά πράγματα στο Μαρούσι και την Αυτοδιοίκηση υπηρέτησα με συνέπεια, από όποια θέση μου εμπιστεύτηκαν οι δημότες, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τον δημόσιο χαρακτήρα του Δήμου, τον αναντικατάστατο κοινωνικό του ρόλο, τη δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών.
Αγωνίστηκα ασυμβίβαστα και με ανιδιοτέλεια για την υπεράσπιση των δημόσιων και ελεύθερων χώρων από τα κερδοσκοπικά συμφέροντα, την επίλυση των μεγάλων και μικρών προβλημάτων, τη διαφάνεια στη διοίκηση, τα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα των πολιτών, την αλληλεγγύη, την πολιτιστική αναβάθμιση.
Μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς προσπαθήσαμε σε δύσκολους καιρούς να διαφυλάξουμε το κύρος και την αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης από το κεντρικό κράτος και τα κάθε λογής επιχειρηματικά, πολιτικά και κομματικά συμφέροντα.
Σήμερα ζητάω πάλι την ψήφο σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα τα παραπάνω, αλλά και να συμβάλλω στη συγκρότηση μιας μεγάλης νικηφόρας δημοκρατικής-ενωτικής -ανατρεπτικής παράταξης που θα αγωνιστεί μαζί σας και με όλες τις συλλογικότητες της πόλης να υλοποιήσει το κοινό μας όραμα για μια άλλη πόλη, την πόλη που μας αξίζει.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ