Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση στο Λουτράκι: Απαξιώνουν Πλήρως τους Δημότες και την Δημοκρατία!

Γκιώνης και Πρωτοπαππά Απαξιώνουν Πλήρως τους Δημότες και την Δημοκρατία!
Ύστερα από την πρότασή μας για διεξαγωγή ανοιχτής συζήτησης (debate) μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων, δεν λάβαμε καμία απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική, από τις παρατάξεις του κυρίου Γκιώνη και της κυρίας Πρωτοπαππά. Προφανώς τους είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις τους.
Αποτελεί δε, χαρακτηριστικό δείγμα της έπαρσης και της αλαζονείας που επιδεικνύουν οι συγκεκριμένες παρατάξεις απέναντι στους δημότες, την στιγμή που υπάρχει πλήθος πολύ σοβαρών θεμάτων, για τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζουν τις θέσεις της κάθε παράταξης πριν προσέλθουν στην κάλπη. Φαίνεται πως έχουν επιλέξει άλλα μέσα να τους προσεγγίσουν.
Φυσικά, δεν εκπλαγήκαμε από το γεγονός ότι ταυτίστηκαν μεταξύ τους, αυτό πράττουν άλλωστε εδώ και χρόνια.
Δεν περιμέναμε όμως ότι θα έφταναν στο σημείο να απαξιώσουν πλήρως την Δημοκρατία και το αναφαίρετο δικαίωμα των δημοτών στην ενημέρωση, παρόλο που το έχουν ξανακάνει. Αποδεικνύουν ότι έχουν επιλέξει να πάνε σε εκλογές μηχανισμών και μικροπρεπών αντιπαραθέσεων.
Θα μας βρουν απέναντί τους.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι η ενεργή συμμετοχή όλων στην λήψη αποφάσεων και η πλήρης ενημέρωση των δημοτών είναι και θα είναι απόλυτη προτεραιότητά μας.
Στις 8 Οκτωβρίου θα συγκρουστεί η ευημερία των δημοτών, με τα συμφέροντα των λίγων.
Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση
Κωστής Ζερβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Κωστής Ζερβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Ο Κωστής Ζερβός γεννήθηκε στο Λουτράκι το 1986 από τον Περικλή Ζερβό και την Χριστίνα Φιλιπποπούλου.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λουτρακίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στην Διδακτική Φυσικών Επιστημών και στην Διαχείριση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Κατά τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε σε καταστήματα εστίασης και ασχολήθηκε με το εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με τον αγροτικό τομέα και ειδικότερα με την ελιά, συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό και τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο αριστείας.
Είναι καθηγητής και διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Λουτράκι, μέλος του Συλλόγου Φροντιστηριούχων Κορινθίας και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια, συμμετέχοντας ενεργά στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων και από τότε αδιάλειπτα συμμετέχει στη δημόσια ζωή του τόπου.
Το 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».
Το 2019, συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου μας ως υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».
Έκτοτε, είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ως επικεφαλής παράταξης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου.
Στις εκλογές του 2023 συμμετέχει ως επικεφαλής της σύμπραξης των δημοτικών παρατάξεων «Επιλογή Ευθύνης» και «Ώρα για Δράση».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ