Οι Τοποθετήσεις από την Παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Αττικής

Παρουσιάσαμε τις θέσεις και το ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Αττικής.
Με πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές παρεμβάσεις από τους Στάθη Τσίφτη, Νικόλα Θεοχαράκη και Κρίτωνα Αρσένη και τον εξαιρετικό συντονισμό της Ντέπυ Βρεττού.
Συνεχίζουμε για μια Αττική με αξιοπρέπεια, συμμετοχή, αλληλεγγύη, με αγώνες για να μη ζούμε από τύχη.
Ευχαριστούμε όλους και όλες τους υποψηφίους / ες που παρευρέθηκαν, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να βρίσκονται εκεί.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα!


Η τοποθέτηση της Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, στη Συνέντευξη Τύπου της 13/9 για την παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Αττικής ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτώβρη.
Ανυπότακτη Αττική για να αποτραπούν οι σχεδιασμοί για μια Περιφέρεια απόλυτο δορυφόρο της κυβέρνησης με τις φωνές των κατοίκων και των κινημάτων αποκλεισμένες!Η παρέμβαση του Κρίτων Αρσένης – Kriton Arsenis, πρ. Βουλευτή ΜέΡΑ25, ακτιβιστή του περιβαλλοντικού κινήματος, στη Συνέντευξη Τύπου της 13/9 για την παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Αττικής ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτώβρη, για την κοινωνική και περιβαλλοντική καταστροφή στην Αττική και την αναγκαιότητα να εκφράζεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή της Ανυπότακτης Αττικής.Η τοποθέτηση του Στάθη Τσίφτη, πρ. αντιδημάρχου Χαϊδαρίου, Υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, στη Συνέντευξη Τύπου της 13/9 για την παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Αττικής ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτώβρη.
Για μια πλατιά συσπείρωση των αγώνων στην αυτοδιοίκηση, με βάση τις αρχές της ενότητας και της συνεργασίας, για να ακουστούν τα κινήματα.Η τοποθέτηση του Νίκου Θεοχαράκη, Καθηγητή πολιτικής οικονομίας (ΕΚΠΑ), Υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, στη Συνέντευξη Τύπου της 13/9 για την παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Αττικής ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτώβρη.
Ποια είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αττικής, όταν η Περιφέρεια είναι ανοχύρωτη απέναντι στις καταστροφές και ο πληθυσμός της Αττικής ρημάζεται από την ακρίβεια, τη φτωχοποίηση, τις εξώσεις.