ΑΡΣΥ: Έκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Έκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Η «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία» ανταποκρινόμενη στο έκκληση για βοήθεια φορέων και πολιτών της Θεσσαλίας καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλο το Λαό της Δυτικής Μακεδονία να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τους πληττόμενους συμπατριώτες μας.
Στην Κοζάνη τα είδη που αναφέρονται παρακάτω προτείνουμε να συγκεντρώνονται στο Σύλλογο Μικρασιατών Κοζάνης Πόποβιτς 2 στις ώρες 11 έως 13.00 το πρωί και 6 έως 8 το απόγευμα
Κοζάνη 11/9/2023
«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΠΕΣΕΚ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι συνταξιούχοι :
Ο αγώνας και η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας !
Τούτες τις ώρες υπάρχει ανάγκη για συντονισμό και ανάπτυξη περισσότερων και πιο οργανωμένων δράσεων αλληλεγγύης προς τους κατοίκους που βιώνουμε τα προβλήματα των καταστροφικών πολιτικών που οδήγησαν και στις πλημμύρες αλλά και θα οδηγήσουν σε επόμενες αν δεν αντιδράσουμε. Καλούμαστε όλες και όλοι να αναδείξουμε τις ανθρώπινες αξίες μας και να βοηθήσουμε τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Όσο δεν κινητοποιούμαστε μαζικά ως λαός, τόσο θα μεγαλώνει η τραγωδία μας ως χώρα. Ήδη η ΕΛΜΕ Λάρισας – και άλλοι φορείς – έχουν προχωρήσει σε δράσεις για να βοηθήσουν την πόλη και τους πολίτες που δοκιμάζονται , εγκαταλελειμμένοι από το κράτος και τους ποικίλους θεσμούς του. Συντονιζόμαστε και συμβάλουμε στο έργο της ΕΛΜΕ . Στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας πληγέντων πλημμυροπαθών ( Γυμναστήριο 1ου Γυμνασίου Λάρισας ), απαιτείται συνδρομή εθελοντών για την οργάνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Καλούμε τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας .
Τα είδη που χρειάζονται είναι τα εξής :
• Εμφιαλωμένο νερό και ξηρά τροφή.
• Κρουασάν, μπισκότα, παιδικές τροφές.
• Είδη υγιεινής και καθαριότητας, όπως χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, υγρό σαπούνι, οδοντόκρεμες.
• Πετσέτες, κουβέρτες και γενικά κλινοσκεπάσματα
Ο λαός σώζει το λαό !
Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή του παραρτήματος Λάρισας
Λάρισα 10/09/2023
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ