Δήλωση του Γιώργου Ραιδεστινού από την Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια για τις πλημμύρες

Δήλωση του Γιώργου Ραιδεστινού από την Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια για τις πλημμύρες

Τα πλυντήρια της κυβέρνησης έπιασαν αμέσως δουλειά.

  • “τέτοια καταστροφή είχε να γίνει 1000 χρόνια”, όπως μας είπε ο τάδε επιστήμονας!!
  • “όποια έργα και να είχαν γίνει, δεν θα μπορούσαν να αποτρέψουν την καταστροφή”, δηλώνει άλλος λαμπρός επιστήμονας. Θα πρέπει να βγάλουν λάδι την κατασκευαστική ΤΕΡΝΑ (τους φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη) οι οποίοι πήραν περίπου 410 εκ.€ για αντιπλημμυρικά τα τελευταία χρόνια.
  • ” θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν τα σχέδια των αντιπλημμυρικών έργων που πρέπει να γίνουν….” δηλώνει ακόμα ένας ειδικός για να ετοιμάσουν το έδαφος για περισσότερα χρήματα στους ημέτερους.

Οι καλοπληρωμένοι των ΜΜΕ προσπαθούν να κρύψουν νεκρούς και ευθύνες.
Ο εκλεκτός της ΝΔ και περιφερειάρχης κος Αγοραστός, άφαντος. Οι κάτοικοι της περιοχής, έντρομοι προσπαθούν να επιβιώσουν και να μετρήσουν τις πληγές τους.

Η σκέψη των κατοίκων των Ιονίων, που βίωσαν καταστροφές με πλημμύρες και φωτιές τα τελευταία χρόνια, είναι δίπλα στους συμπολίτες μας που υποφέρουν και η αγωνία μας να θωρακιστούν όσο γίνεται περισσότερο τα Ιόνια νησιά από “έκτακτα” φαινόμενα είναι μεγάλη.

Η ΑΡ.Σ.Ι, η Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια, από την πρώτη στιγμή πρότεινε στην Περιφερειάρχη κα Κράτσα να στείλουμε όποια βοήθεια ζητηθεί στις πληγείσες περιοχές. Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε όποιες πρωτοβουλίες παρθούν, απομονώνοντας όσους επιχειρήσουν οποιαδήποτε προεκλογική εκμετάλλευση.

Τέλος, θεωρούμε ότι οφείλει η πολιτεία να κηρύξει εθνικό πένθος για την ανυπολόγιστη καταστροφή και να πάρει άμεσα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

Ραιδεστινός Γιώργος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ