Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου – Στην ενότητα και τον αγώνα η δύναμη!

Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου
Στην ενότητα και τον αγώνα η δύναμη!

Με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συνεχίζουμε…
Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου, δημοτική παράταξη που στη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας συνέβαλε στην ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, τη νέα γενιά και γενικά τους κατοίκους της πόλης μας, συνεχίζει τη δράση της.
Δώσαμε και δίνουμε τη μάχη με ενωτικούς αγώνες και μαζικές διεκδικήσεις για:
• Την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων, της δουλειάς, του ελεύθερου χρόνου των κατοίκων σε αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική, τις εφαρμοζόμενες πρακτικές του καθεστώτος Παχατουρίδη, τις επιταγές του κεφαλαίου και της Ε.Ε.
• Με αποφασιστική δράση ενάντια στο φασισμό το ρατσισμό και την ξενοφοβία.
• Την υπεράσπιση των δημόσιων χώρων και την αξιοποίηση τους προς όφελος των κατοίκων και όχι των επιχειρηματικών συμφερόντων (Πλατείες – πάρκα –Δημόσιος Δασικός χαρακτήρας Ποικίλου Όρους) .
• Την υπεράσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας, με μειωμένο αριθμό μαθητών ανά τμήμα, σε καθαρά και ασφαλή σχολεία.
• Την εξασφάλιση δημόσιων υποδομών υγείας με ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας και του Αττικού Νοσοκομείου. Να ανοίξει το «Λοιμωδών» νοσοκομείο.
• Τη διαχείριση των απορριμμάτων προς το συμφέρον των πολιτών και όχι με τα κέρδη των ‘’κολλητών’’ στη χωματερή που πρέπει να κλείσει. Να απομακρυνθεί το ΣΜΑ από το χώρο απέναντι του άλσους.
• Την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης ιδιαίτερα σήμερα που κάηκε η Πάρνηθα. Είναι τραγική η διαχρονικά σχεδιασμένη διάλυση της δασικής υπηρεσίας και η υποχρηματοδότηση της πρόληψης , και τα επακόλουθα μιας τέτοιας πολιτικής.
Η φτωχοποίηση, τα διάφορα pass, το ‘’ άρτος και θεάματα’’ του Παχατουρίδη δεν μας αξίζει, δεν μας τιμά.
Αντιτάσσουμε:
• Ζωή με αξιοπρέπεια.
• Δουλειά και ικανοί μισθοί που να καλύπτουν τις ανάγκες μας και όχι 16ωρα για να επιβιώσουμε.
• Δημιουργική πολιτιστική δράση.
Δεν είμαστε αλάνθαστοι.
Στη διαδρομή μας έχουμε κάνει και ενδεχομένως θα κάνουμε λάθη και αστοχίες. Δεν θα κινηθούμε- και δεν το κάναμε ως τώρα- εξ ονόματος αλλά μαζί με τους κατοίκους στις γειτονιές για όσα μας απασχολούν, για να διαμαρτυρηθούμε και να επιβάλουμε λύσεις.
Δεν έχουμε ψευδαίσθηση για τα όρια και το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης, αλλά δεν σταματάμε να διεκδικούμε.
Είμαστε σε ‘’άλλη πλευρά’’ από την προσωπική απόφαση του Νίκου Ζούτσου να πάρει «μεταγραφή» στη ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’.
▪️Εμείς δρούμε και αποφασίζουμε συλλογικά.
▪️Αυτό είναι το ήθος και οι αξίες μας.
▪️ Ξέρουμε ότι το μεταγραφικό παιχνίδι που παίζεται στο Περιστέρι, δεν ακουμπά την κοινωνία.
▪️Εμείς για τις ανάγκες και τις λύσεις του λαού θα πολεμάμε.
Για αυτό και η επιλογή μας είναι να συνταχθούμε με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου και ανένταχτους αγωνιστές.
Όσοι λοιπόν – και είμαστε πολλοί – γινόμαστε ενεργοί για να διεκδικήσουμε την πόλη και τη ζωή μας στηρίζουμε και ψηφίζουμε Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συνεργασία με Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου και ανένταχτους αγωνιστές/ες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ