Πανσέληνος στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων: μουσική βραδιά – κινητοποίηση συμπαράστασης, 31/8 2023

Πανσέληνος στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων: μουσική βραδιά/κινητοποίηση συμπαράστασης, 31/8 2023
Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τις χιλιάδες υπογραφές και τα εκατοντάδες ψηφίσματα και κείμενα συμπαράστασης που λαμβάνουμε αυτές τις μέρες. Χιλιάδες πολίτες, σωματεία, άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων και της επιστήμης, κάτοικοι του Θησείου, ζητούν με επιστολές τους την ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης της 11/8/2023 για την “έξωση” του ΣΕΑ από την ιστορική του έδρα.
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου, όλους τους πολίτες, τα σωματεία, τους φορείς και τις συλλογικότητες την Πέμπτη 31 Αυγούστου, το βράδυ της πανσελήνου, σε κινητοποίηση συμπαράστασης στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, Θησείο, από τις 8 μμ ως τις 11 μμ
Κοντά μας θα είναι αγαπημένοι καλλιτέχνες, που ενώνουν τη φωνή τους μαζί μας, για το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου να παραμείνει στο κτίριο όπου στεγάζει τις δράσεις του επί 41 χρόνια.Το 4-λεπτο βίντεο είναι μια παρουσίαση του κτηρίου της Ερμού 134-136 στο Θησείο, που στεγάζει τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων από το 1982. Έχουν σταχυολογηθεί σκηνές από τη στέγαση των μελών του Συλλόγου, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που φιλοξενεί ο Σύλλογος στο κτήριό του. Το ίδιο το βίντεο είναι μια ομαδική άσκηση “οπτικής αφήγησης για ντοκιμαντέρ”, που δημιουργήθηκε από τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στο πλαίσιο των σεμιναρίων αρχαιολογικού ντοκιμαντέρ 2012-13 που διοργάνωσε ο ΣΕΑ και φιλοξένησε στο κτήριό του.
http://www.sea.org.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ