Ατζέντης του Ευρωατλαντισμού και του ΝΑΤΟ η κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Ατζέντης του Ευρωατλαντισμού και του ΝΑΤΟ η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
  • Η επικείμενη «άτυπη» σύνοδος των Δυτικών Βαλκανίων με συμμετοχή «έκπληξη» του Κ. Ζελένσκι με κανένα τρόπο δεν αποσκοπεί στην σταθερότητα και την ομαλότητα στην περιοχή,  όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση.

Την ώρα που ακόμα και φωνές εντός της Δύσης (έστω δειλά) διαμηνύουν ότι η διπλωματική λύση στον πόλεμο Δύσης – Ρωσίας στην Ουκρανίας είναι το ζητούμενο ο Κ. Μητσοτάκης ως «ατζέντης» των πιο φιλοπόλεμων κύκλων της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών εμμένει και επιμένει δογματικά με γεωπολιτικό νατοϊκό φανατισμό στο να προσκαλεί στην Ελλάδα έναν ηγέτη που έχει θέσει εκτός νόμου 14 κόμματα της αντιπολίτευσης στη χώρα, όπου το τάγμα Αζόφ και οι νεοναζιστικές στρατιωτικές δυνάμεις του Κιέβου βαρύνονται με ανείπωτα εγκλήματα κατά αμάχων και μειονοτήτων στην Ουκρανία συμπεριλαμβανομένων και Ελλήνων.

Ο μόνος δρόμος για την ειρηνική επίλυση μιας ανείπωτης τραγωδίας στην καρδιά της Ευρώπης που μέρα με τη μέρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην γενίκευση του πολέμου με απρόβλεπτες συνέπειες για όλες τις εμπλεκόμενες χώρες, όπου η Ελλάδα με τις αμερικανικές βάσεις Αλεξανδρούπολης, Σούδας, κ.λπ. έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακραίο τυχοδιωκτισμό με άκρως επικίνδυνες πτυχές που θα πληρώσουν ακριβά όλοι οι λαοί της περιοχής μας.

Ένα ρωμαλέο, νεανικό, αντί-νατοϊκό, αντιμπεριαλιστικό και φιλειρηνικό κίνημα οφείλει άμεσα να πρωταγωνιστήσει για την Ειρήνη και την συνεργασία των λαών, να αγωνιστεί για το  τέλος της νατοϊκής αποικιοκρατίας που έχει τεθεί στη χώρα μας και στην περιοχή μας και η Ελλάδα να πάψει να λειτουργεί ως «νατοϊκό φιλοπόλεμο υποκατάστημα» που καθημερινά δίνει εξετάσεις στον ιμπεριαλισμό. Όσες φορές το έπραξαν τυφλά με φανατισμό και  δογματισμό  ελληνικές κυβερνήσεις, ο λαός μας το πλήρωσε ακριβά … έως πότε;

Το Γραφείο Τύπου 21.8.2023