Όλη η χώρα καίγεται, και στέλνουν πυροσβεστικά για να κάνουν έξωση σε οικογένεια!

Όλη η χώρα καίγεται, και στέλνουν πυροσβεστικά για να κάνουν έξωση σε οικογένεια!

Την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα και συμβαίνει μια τεράστια καταστροφή σε σπίτια, περιουσίες και δάση, η αστυνομία χτύπησε βάναυσα συγκέντρωση κατοίκων στην οδό Πολυλά στα Άνω Πατήσια, που διαμαρτύρονταν για την έξωση μονογονεϊκής οικογένειας.

Με χημικά, δακρυγόνα και ξύλο αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τους κατοίκους της γειτονιάς, ενώ η κυβέρνηση δεν δίστασε να στείλει 3 πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις ολοκλήρωσης της έξωσης της οικογένειας! Αυτά, την ώρα που όλη η χώρα, ηπειρωτική και νησιωτική, έχει παραδοθεί στις φλόγες, με απολογισμό τουλάχιστον 2 επιβεβαιωμένους νεκρούς συμπολίτες μας. Οι πυρκαγιές αφήνονται να κάψουν τα πάντα στο πέρασμά τους μέχρι να σβήσουν συναντώντας θάλασσα ή φυσικό όριο, λόγω της πρωτοφανούς ανεπάρκειας πυροσβεστικών οχημάτων και πτητικών μέσων και προσωπικού.

Αντί να εξαντλήσει το κράτος κάθε μέσο που έχει για να καταπολεμηθούν οι πυρκαγιές, στέλνει πυροσβεστικά για να εξασφαλίσει ότι θα γίνει έξωση οικογένειας που πετιέται στο δρόμο!!!

Αυτές είναι οι προτεραιότητες, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι η υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας είναι βασικός στόχος της κυβέρνησης, για να προωθήσει τα συμφέροντα των funds και των κορακιών που πλουτίζουν από την αστεγία των λαϊκών οικογενειών.

  • Απαιτούμε να αποχωρήσει η αστυνομία και η προσπάθεια έξωσης της οικογένειας.
  • Να προστατευτεί η λαϊκή κατοικία.
  • Χρήματα και πόρους για την πυροπροστασία και δασοπροστασία όχι για την καταστολή των λαϊκών διεκδικήσεων.

Το Γραφείο Τύπου 27.7.2023

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ