Η ΛΑΕ – ΑΑ στηρίζει την συγκέντρωση καταδίκης της βάρβαρης Ισραηλινής επίθεσης στον καταυλισμό της Τζενίν

Η ΛΑΕ – ΑΑ στηρίζει την συγκέντρωση καταδίκης της βάρβαρης Ισραηλινής επίθεσης στον καταυλισμό της Τζενίν, Πέμπτη 18.30 μμ Πρεσβεία Ισραήλ

Χωρίς να υπολογίζει τον τραγικό ήδη απολογισμό σε νεκρούς και τραυματίες, το Ισραήλ συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη δολοφονική στρατιωτική επίθεση στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη στην Δυτική όχθη.

Πρόκειται για συνέχεια της βάρβαρης πολιτικής παραβίασης των πιο θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ακολουθεί το Ισραήλ με την απόλυτη στήριξη, πολιτική, οικονομική και στρατιωτική των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Μια πολιτική που στηρίζεται στο ντροπιαστικό απαρτχάιντ, το τείχος της ντροπής, τις διαρκείς σφαγές αμάχων ακόμα και παιδιών, τις άδικες φυλακίσεις, την διαρκή παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Σε αυτές τις πολιτικές είναι σύμμαχη η Ελλάδα, της οποίας οι κυβερνήσεις, η τωρινή και οι προηγούμενες, διατηρούν προνομιακές σχέσεις με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, για χάρη των σχεδιασμών του ιμπεριαλισμού ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

Ο ελληνικός λαός, και όλοι οι λαοί της γης πρέπει με τη φωνή και τους αγώνες τους να καταδικάσουν τη φονική πολιτική της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Ισραήλ που απειλεί με γενοκτονία τον παλαιστινιακό πληθυσμό στα κατεχόμενα εδάφη.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση παλαιστινιακών οργανώσεων και οργανώσεων της αριστεράς την Πέμπτη 6/7, 18.30 στην Πρεσβεία του Ισραήλ.

Το Γραφείο Τύπου 5.7.2023