Το Πάρκο Δρακόπουλου Τώρα, Στο Στόχαστρο Του Μπακογιάννη!

Το Πάρκο Δρακόπουλου Τώρα, Στο Στόχαστρο Του Μπακογιάννη!

 

Με τη γνωστή μεθοδολογία της αστυνομοκρατίας και της καταστολής αποφάσισε για άλλη μια φορά να επιβάλει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης τα νέα καταστροφικά σχέδια «ανάπλασης», αυτή τη φορά στο Πάρκο Δρακόπουλου.

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία ο Δήμος επιχειρεί να ξεκινήσει την εφαρμογή του έργου «ανάπλασης» που, σύμφωνα με τη μελέτη, σημαίνει ξήλωμα της παιδικής χαράς που έχουν φτιάξει οι κάτοικοι εδώ και χρόνια, κόψιμο των δέντρων και καταστροφή του πρασίνου. Άλλο ένα έργο τσιμεντοποίησης της Αθήνας για χάρη των εργολάβων.

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων που υπερασπίζονται το κτήμα, και το ελάχιστο πράσινο που έχει απομείνει στις γειτονιές της Αθήνας και που έχει αναδειχθεί μέσα από τον κόπο των κατοίκων.

Η καταστροφική διοίκηση Μπακογιάννη συνεχίζει το καταστροφικό έργο της, ξηλώνοντας το ελάχιστο και απολύτως αναγκαίο πράσινο της πόλης, σπαταλώντας δημόσιο χρήμα σε τερατουργήματα όπως ο Μεγάλος Περίπατος, γεμίζοντας την Αθήνα τσιμέντο και κλείνοντας τους ελεύθερους χώρους αναψυχής για να ξεφυτρώσουν στη θέση τους επιχειρηματικές εκμεταλλεύσεις.

Διεκδικούμε στο πλευρό το κινήματος των κατοίκων άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων, να σταματήσουν οι εργασίες και να προστατευτεί το πράσινο, δημόσιο και ελεύθερο κτήμα Δρακόπουλου.

Στηρίζουμε τη σημερινή κινητοποίηση σήμερα 30/6, 19.30 στο Πάρκο Δρακόπουλου και τις δράσεις και κινητοποιήσεις των κατοίκων.

Το Γραφείο Τύπου 30.6.2023