Μπροστά στη πιο κρίσιμη μάχη (της Μαρίας Δεργιαδέ Κανταρά)

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ
Οδηγούμαστε σε μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, έχοντας διαμορφωμένο ένα συγκεκριμένο πολιτικό τοπίο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια συνολική συντηρητική μετατόπιση της κοινωνίας και ένα πολιτικό συσχετισμό δυνάμεων που υποθηκεύει επί το δυσμενέστερον το μέλλον της χώρας και του λαού της.

Το διακύβευμα της 25ης Ιουνίου καθίσταται πολύ πιο σοβαρότερο από αυτό των προηγούμενων εκλογών και εκ των πραγμάτων αποτελεί μια δεύτερη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό.
Θα πετύχει η κυβέρνηση μια αυτοδυναμία/παντοδυναμία ή θα δημιουργηθούν ευνοϊκότεροι πολιτικοί συσχετισμοί για να δοθούν με καλύτερες προϋποθέσεις οι μάχες εντός και εκτός του κοινοβουλίου;
Θα συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 180 εδρών, μόνης της η Ν.Δ ή με πρόθυμους δήθεν αντισυστημικούς συνεργάτες, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια μέσα από τα αδιέξοδα και τη σύγχυση που προκαλεί στον ελληνικό λαό ο οδοστρωτήρας της οικονομικής κρίσης;
Ένα δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα, όπως εξάλλου δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, θα αφαιρέσει τα όποια στοιχεία δημοκρατίας εμπεριέχονται στο Σύνταγμα του 1975, αποτέλεσμα της κυπριακής τραγωδίας και της κατάρρευσης της χούντας, που αφορούν τα δημόσια αγαθά, την Παιδεία, την Υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την Αυτοδιοίκηση που θα βρεθεί χωρίς πόρους, τους μισθούς και τις θέσεις των υπαλλήλων.
Οι προειδοποιητικές βολές μέσω των θεσμικών παραγόντων(Στουρνάρας) και των διαφόρων Πνευματικών κανιβάλων ήδη έχουν εκτοξευτεί.
Τέτοιου είδους συνταγματικές πρωτοβουλίες θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερους φραγμούς στα παιδιά των λαϊκότερων στρωμάτων στη μόρφωση τους, στην απασχόληση, στην επαγγελματική τους προοπτική, όπως και μεγαλύτερα βάρη στις οικογένειες τους.
Θα το επιτρέψουμε ή η κάλπη θα ορθώσει, παρά τα προγνωστικά των γνωστών εταιριών και ΜΜΕ, ένα μεγάλο STOP;
Η ψήφος, η ενίσχυση, η είσοδος στη Βουλή του «ΜέΡΑ 25- Συμμαχία για τη Ρήξη» αποτελεί το κατ’ εξοχήν κλειδί της αναμέτρησης.
Για τους συσχετισμούς, αλλά και για την θετική μετατόπιση της πολιτικής.
Ως υποψήφια στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, κάνω έκκληση συστράτευσης, όλων όσων ψήφισαν την 21η Μαΐου «ΜέΡΑ 25- Συμμαχία για τη Ρήξη» και εμένα προσωπικά, αλλά και όσων κατανοούν τις παραπάνω αναγκαιότητες και ψήφισαν κάτι άλλο ή απείχαν της εκλογικής διαδικασίας.
Δίνουμε μια μάχη όλες/όλοι μαζί, για μας δεν υπάρχει 1η/1ος, 2η/2ος, 3η/3ος, 10η/10ος στο ψηφοδέλτιο μας.
Είμαστε όλοι μπροστά, σεβόμενοι τις επιλογές των πολιτών και τις συλλογικές διαδικασίες του εκλογικού σχήματος και αυτό αποτελεί ένα επί πρόσθετο στοιχείο για να εκτιμηθεί και να στηριχτεί το ελπιδοφόρο εγχείρημα.
Γιατί μόνος κερδισμένος θα είναι ο ελληνικός λαός.
Όλοι στη μάχη, όλοι στις κάλπες!
Δεργιαδέ Κανταρά Μαρία
Υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης
ΜέΡΑ 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ