Στον όμιλο Γκριμάλντι πέρασε το 67% του Λιμανιού του Ηρακλείου της Κρήτης

Στον όμιλο Γκριμάλντι πέρασε το 67% του Λιμανιού του Ηρακλείου της Κρήτης με την διαδικασία εκποίησής του να προχωράει λίγο καιρό μετά το έγκλημα στα Τέμπη, απόρροια των εγκληματικών πολιτικών των ιδιωτικοποιήσεων.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων με την ιδιωτικοποίηση του νερού, παρά τις αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά και την ανακοίνωση από το ΤΑΙΠΕΔ της πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας στην ίδια Ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία.

Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο και λίγο πριν εκπνεύσει η καταστροφική θητεία της για τον τόπο, έσπευσε να εκπληρώσει κι αυτό το μνημονιακό, αποικιακού τύπου, ξεπούλημα. Την ώρα δηλαδή που το κράτος και η διοίκηση έχουν “παραλύσει” για τις εκλογές, το μόνο που φαίνεται να προχωράει κανονικά είναι η ιδιωτικομανία και η συνέχιση του μνημονιακού ξεπουλήματος.

Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα που δεν σταματάει ούτε κατά την διάρκεια, αλλά δεν θα σταματήσει ούτε και μετά τις εκλογές, πρέπει και μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο με μια μαχητική, αριστερή αντιπολίτευση στη Βουλή και στο δρόμο, με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη. Θέλεις λοιπόν αυτή τη φωνή στη Βουλή;

Είναι στο χέρι σου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ