ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην Τρίπολη: Θα είμαστε μια ισχυρή ριζοσπαστική αντιπολίτευση

Πηγή: ArcadiaPortal.gr

ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην Τρίπολη: Θα είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση αν εισέλθουμε στη Βουλή (vid)

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Ιουνίου η Ανοικτή Συνέλευση του «Μέρα25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η κυρία Δέσποινα Σπανού μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου και το πώς μπορεί το «Μέρα25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» να είναι μια ισχυρή αντιπολίτευση, εφόσον ο ελληνικός λαός εμπιστευθεί το κόμμα και εισέλθει στη Βουλή.
Δεν έγινε κατανοητό το πρόγραμμά μας και διασυρθήκαμε όσο το δυνατόν περισσότερο καθώς πράγματα τα οποία ήταν πολύ απλά και ριζοσπαστικά όπως το ‘’Δήμητρα’’ δαιμονοποιήθηκαν και από την Κυβέρνηση και από τα μεγαλύτερα μέσα.

Η κυρία Σπανού ανέφερε ότι τα οικονομικά στοιχεία τα οποία έχουν παρουσιαστεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βασίστηκε στα πρόσφατα γεγονότα στον χώρο της Υγείας, όπου το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα προβλέπει μείωση δαπανών για την Υγεία τα επόμενα 3 χρόνια.
Εμείς σαν «Μέρα25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», έχουμε ένα συνολικό πρόγραμμα που αφορά μισθούς, συντάξεις και γενικά όλη την οικονομία.

«Θέλουμε να μπούμε στη Βουλή και να είμαστε μία ριζοσπαστική αντιπολίτευση που θα βάλει ένα φρένο στις φιλελεύθερες πολιτικές.»

Τέλος, ανέφερε ότι υπάρχει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα πως θα καταφέρουν να εισέλθουν στη Βουλή και αυτό θα αποτελέσει μια βασική προϋπόθεση αντιμετώπισης των φιλελεύθερων πολιτικών αλλά και διεκδίκησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ