Ανακοίνωση ΛΑΕ ΑΑ για την φασιστική επίθεση στο Γκύζη

Ανακοίνωση ΛΑΕ ΑΑ για την φασιστική επίθεση στο Γκύζη

Καταδικάζουμε την παρακρατική, φασιστική επίθεση σε αγωνιστική και μέλος της Λαϊκής Δράσης-ομάδας Κομμουνιστών/Αγωνιστών, την Πέμπτη 25/05 στις 23:30 μετά από παρακρατική ενέδρα κάτω από σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη.

Οι επιθέσεις φασιστικών συμμοριών σε αγωνιστές του λαϊκού κινήματος είναι επιθέσεις σε κάθε νέο/νέα, εργαζόμενο/η που αγωνίζεται ενάντια στο φασιστικό δηλητήριο, για τα κοινωνικά και λαϊκά δικαιώματα.

Η νεολαία και ο λαός θα δώσουν την απάντησή τους στα απομεινάρια της ΧΑ και τα ναζιστικά στοιχεία που επιχειρούν να σηκώσουν κεφάλι, μέσα από θρασύδειλες επιθέσεις σε αγωνιστές, στη Σταυρούπολη, στο Ηράκλειο και τώρα στο Γκύζη.

Δεν θα τους περάσει. Να τσακίσουμε το φασισμό σε κάθε γειτονιά, να μη σηκώσουν κεφάλι οι δολοφονικές φασιστικές συμμορίες που κάνουν τη βρώμικη δουλειά του συστήματος  καταδιώκοντας αντιφασίστες, αγωνιστές, μετανάστες, διαχέοντας το δηλητήριο της απάνθρωπης ιδεολογίας τους.

Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αγωνιστή που δέχθηκε την φασιστική-παρακρατική ενέδρα και καλούμε σε στήριξη της παλλαϊκής συγκέντρωσης-διαδήλωσης στο Γκύζη την Τετάρτη 7 Ιούνη στις 18:30 στην πλατεία του Γκύζη.

Το Γραφείο Τύπου 2.6.2023