Δεν το βάζουμε κάτω! Συνεχίζουμε τον Αγώνα (του Δημήτρη Στρατούλη)

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες στήριξαν εκλογικά το ΜΕΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ και ιδιαίτερα τα μέλη και τους φίλους της ΛΑΕ ΑΑ, του ΜΕΡΑ25 και τους ανένταχτους αγωνιστές της Αριστεράς και των κινημάτων, που εργάστηκαν με αυταπάρνηση για να πετύχουμε τους εκλογικούς στόχους μας.
Στις εκλογές της 21ης Μάη δεν καταφέρουμε να πετύχουμε τον βασικό εκλογικό στόχο μας να μπούμε στη Βουλή ως δύναμη μαχητικής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης και λόγω της μετωπικής επίθεσης των δυνάμεων του οικονομικού, πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου εναντίον μας, αλλά και λόγω δικών μας λαθών. Τους λόγους και τις αιτίες τις συζητάμε διεξοδικά στα συλλογικά όργανά μας, όπου κάνουμε και την αναγκαία κριτική και αυτοκριτική μας και θα βγάλουμε άμεσα και τις σχετικές ανακοινώσεις.
Απογοητευτήκαμε, στενοχωρηθήκαμε, πέσαμε. Ανθρώπινο είναι! Σήμερα, όμως, είναι μία άλλη μέρα. Σηκωνόμαστε και πάλι στα πόδια μας, πατάμε σταθερά και συνεχίζουμε αποφασιστικά και με ελπίδα τη μάχη για να μπει το ΜΕΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ως δύναμη της κινηματικής αγωνιστικής Αριστεράς στη Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιούνη. Για να υπάρχει μέσα στη Βουλή, στους δρόμους των αγώνων και σε όλους τους κοινωνικούς χώρους η αγωνιστική φωνή μας και μία ισχυρή αντιπολίτευση στις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, που αποθρασυμένη από την εκλογική νίκη της θα αμφισβητήσει όλες τις εναπομείνασες δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης και θα κλιμακώσει τις πολιτικές της λιτότητας και του αυταρχισμού.
Για να μην έχει, λόγω της εισόδου μας στη Βουλή, η ΝΔ 180 έδρες, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσει την αντιδραστική αναθεώρηση του Συντάγματος που έχει εξαγγείλει.
Απευθυνόμαστε ειλικρινά και συναγωνιστικά σε όλες τις δυνάμεις της αντιμνημονιακής Αριστεράς, στους αγωνιστές της Αριστεράς και των κινημάτων, το λαό και τη νεολαία για αγωνιστική συστράτευση, για να μη μαυρίσει ακόμα περισσότερο το δυστοπικό πολιτικό τοπίο. Για να υπάρξει στις εκλογές της 25 Ιούνη μία χαραμάδα ελπίδας.
Εξάλλου, όπως έγραφε ο μεγάλος διανοητής της Ιταλικής Αριστεράς ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΚΡΑΜΣΙ, η απαισιοδοξία της γνώσης για το πως είναι σήμερα η κατάσταση πρέπει να συνυπάρχει με την αισιοδοξία της θέλησης να την αλλάξουμε.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ