ο Νίκος Λιβιεράτος στο στρογγυλό τραπέζι στον ΑΡΤ ΤV των υποψηφίων της Πρέβεζας.

Από το στρογγυλό τραπέζι στον ΑΡΤ ΤV των υποψηφίων της Πρέβεζας.
Έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα της Πρέβεζας για τις υποδομές, το Νοσοκομείο, τα σχολεία και γενικότερα την ανάπτυξη του νομού. Όπως πάντα απουσίαζε η ΝΔ.
Προσπάθησα να πω ως υποψήφιος του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, ότι όλες οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αν δεν συγκρουστούμε με την βασική νεοφελεύθερη μνημονιακή πολιτική που υπηρετούν τα μνημονικακά κόμματα. Αν δεν κάνουμε την ρήξη με τα μνημόνια δεν πρόκειται να δούμε καμία ανάπτυξη στην Πρέβεζα γιατί οι 600 μνημονιακοί νόμοι που συνεχίζουν να υπάρχουν δεν αφήνουν χώρο να γίνει μια δημοσιονομική πολιτική υπέρ των κοινωνικών αναγκών των Πρεβεζάνων. Ο τοπικός αγώνας των κατοίκων πχ για το νέο νοσοκομείο πρέπει να συνδυάζεται με τον γενικότερο αγώνα κατά των δολοφονικών μνημονιακών δεσμεύσεων .
Μόνο με δυνατό ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη βουλή και στο λαό θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα των 100 ημερών που είναι το μόνο ρεαλιστικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που δεν θα στηρίζεται σε ψεύτικες υποσχέσεις του Μητσοτάκη – Τσίπρα.


Βιογραφικό του υποψηφίου βουλευτή της Πρέβεζας Λιβιεράτου Νικολάου με το ΜέΡΑ 25 – Συμμαχία για την Ρήξη.
Είμαι γιατρός καρδιολόγος. Ζω στην Πρέβεζα με την σύζυγό μου Λιλιάνα Λιβιεράτου οφθαλμίατρο στο Κέντρο Υγείας Πρέβεζας. Έχω δυο παιδιά, τον Ηλία διακεκριμένο βιολιστή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και την Στέλλα, βραβευμένη αρχιτέκτονα. Δουλεύω στην Λευκάδα ως ιδιώτης γιατρός.
Από φοιτητής ήμουν στις οργανώσεις της Αριστεράς . Συμμετείχα στην συγκρότηση του Συνασπισμού της Αριστεράς και ως υποψήφιος βουλευτής τότε αλλά και αργότερα με την ΛΑΕ.
Πάντοτε παρών στα κινήματα της Πρέβεζας για την προστασία του δημόσιου χώρου, στην ίδρυση του κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης ως γιατρός. Τώρα στη συμμαχία με το ΜέΡΑ 25 – Συμμαχία για την Ρήξη για την συνέχιση των αγώνων της ριζοσπαστικής Αριστεράς κατά των μνημονίων, για την κοινωνική και πολιτική απελευθέρωση του λαού μας.