Οι Βασιλείς είναι γυμνοί (του Γιώργου Παληγεώργου)

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ
Πέρασαν απ’ την Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο οι επικεφαλής των τριών μνημονιακών ολετήρων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και επιμένουν να μας “σώσουν” από τους άλλους κακούς. Με τους ίδιους κακούς που, υπό όρους τάχα, μπορούν να συνεργαστούν και να κυβερνήσουν τη χώρα και να συνεχίσουν να την προσφέρουν ως αποικία χρέους στους απανταχού ρέκτες λαφυραγωγείς της.
Κανένας δε μίλησε για τις ευθύνες του και τις καταστροφικές επιλογές του, κανένας δε ζήτησε την ελάχιστη συγνώμη. Κανένας δεν είπε ότι θα στρίψει στρατηγικά ούτε κατ’ ελάχιστον· μίλησαν για παρωνυχίδες και θα συνεχίσουν γενικά με μια απ’ τα ίδια. Η πολιτική τους ύπαρξη είναι για ν’ “αλλάζει ο Μανωλιός”.
Οι δεξιές κεντρικές επιλογές θα συνεχιστούν!
Για το δημόσιο χρέος που ξεπέρασε τα 400 δις το 2022 και σήμερα είναι δεκάδες δις περισσότερο, κανείς δε θέλησε να μιλήσει. Για την αποδιάρθρωση της οικονομίας στη χώρα και την Αιτωλοακαρνανία στις μέρες τους κανείς δε θυμήθηκε να πει λέξη. Για την ενεργειακή κρίση και το χρηματιστήριο ενέργειας τσιμουδιά. Για τη μαζική μετανάστευση της χειμαζόμενης Ελληνικής νεολαίας ούτε λόγος!
Στην καταστροφή που συνεχίζουν, κάποιοι πλουτίζουν και η κοινωνία δυστυχεί!
Χωρίς απεξάρτηση της χώρας απ’ τους ολιγάρχες και τους επικυρίαρχους, χωρίς στήριξη της αγροτικής κι εν γένει λαϊκής οικονομίας με ανάπτυξη που θα στοχεύει στο δίκαιο μοίρασμα της πίτας, οι αδύναμοι και οι αδικημένοι μόνο χειρότερες μέρες έχουν να περιμένουν.
Να τους δώσουμε την απάντηση στις 21 του Μάη!
Να τους κοντύνουμε!
ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΨΗΦΟ στο”ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ”
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ