Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ.

Συνάντηση πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 12/5/2023, αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, με την Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας, Σοφία Σακοράφα, και το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ.
Στην αντιπροσωπεία της εκλογικής συμμαχίας ΜΕΡΑ25 -ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τη ρήξη συμμετείχαν ακόμα: Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας , οι υποψήφιοι βουλευτές στην Α Θεσσαλονίκης: Ερμείδου Μαρία, Καράμπελας Πολυχρόνης, Κριθαρίδης Μιχάλης, Παπαδοπούλου Ρένα, Σαμδάνης Κώστας και η Συντονίστρια της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Θεσσαλονίκης Χριστίνα Σουλτανίδου.
Κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε το ιστορικό της εξέλιξης της ιδιωτικοποίησης του νερού. Μετά και τον τελευταίο νόμο της Κυβέρνησης που ανοίγει τη δυνατότητα σε ιδιώτες να μπουν στην διαχείριση της ύδρευσης-άρδευσης.
Από την πλευρά του Σωματείου, και του Προέδρου του Γιώργου Αρχοντόπουλου, μεταφέρθηκε η διάθεση να συνεχιστούν οι δράσεις για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του νερού. Ενώ, η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη επανέλαβε τη δέσμευση της για άνευ όρων υποστήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων της ΕΥΑΘ και την πολιτική διαφωνία στην ιδιωτικοποίηση του νερού.