Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη σε Μεταμόρφωση, Γαλάτσι και Μαρούσι

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜΈΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ,ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η επικοινωνία με τους πολίτες των υποψηφίων βουλευτών του ΜΈΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στη Β1 Εκλογική Περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αθηνών συνεχίστηκε και το Σάββατο 13 Μαΐου. Συγκεκριμένα.
1. Το πρωί οι Λευτέρης Μαγιάκης ,Θανάσης Πετράκος και Άρης Τόλιος μαζί με τους νεολαίους Ηλία , Γιώργο , Νεφέλη και Θωμαΐδα περιόδευσαν στη λαϊκή της Μεταμόρφωσης και στα καφενεία .

2. Το απόγευμα οι Γιώργος Βαμβακάς και Θανάσης Πετράκος στο Γαλάτσι στο περίπτερο και στο πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας μαζί με τους νεολαίους Κώστα, Μιράντα, Έρση και Άρη.
3. Ο Λευτέρης Μαγιάκης μαζί με νεολαίους στον στο Μαρούσι

Στις συζητήσεις τους με τους πολίτες οι υποψήφιοι βουλευτές και οι νεολαίοι τους κάλεσαν να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΜΈΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ.
Γιατί ο πρόγραμμα του ΜέΡΑ 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη προτάσσει μία συνολικότερη διαφορετική πολιτική, που μπορεί να εφαρμοσθεί άμεσα, με την προϋπόθεση ενός διαφορετικού κοινωνικού και πολιτικού συσχετισμού. Επιδιώκει να εκφράσει μια πλατιά κοινωνική συμμαχία με επίκεντρο τα άμεσα προβλήματα του λαού, σε ρήξη με το μνημονιακό πλαίσιο (αυξήσεις των μισθών, κατάργηση χρηματιστηρίου ενέργειας, προστασία της λαϊκής κατοικίας και μικρής περιουσίας).
Αγωνιζόμαστε και προτείνουμε μέτρα, απολύτως εφικτά, όπως:
Η φορολόγηση των επιχειρηματικών κερδών και του μεγάλου συσσωρευμένου πλούτου
Η Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή των εργατικών μισθών
Η διαμόρφωση δημόσιου τραπεζικού συστήματος
Η σεισάχθεια σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά χαμηλών εισοδημάτων.
Η Κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας
Η ανάκτηση της ιδιοκτησίας του Δημοσίου στις επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας (Ενέργεια, Συγκοινωνίες, Ύδρευση κ.λπ.)
Η αναδιαπραγμάτευση και περικοπή του Δημόσιου Χρέους.
Αυτές οι πολιτικές αποτελούν άμεση, ρεαλιστική διέξοδο που μπορεί να επιβληθεί με ρήξη και με τη στήριξη των αγώνων του λαού και της νεολαίας. Για να σταματήσει η διαρκής μνημονιακή καταστροφή, η ερημοποίηση, η μαζική μετανάστευση των νέων. Γιατί η ρήξη είναι εφικτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ