Ο Δημήτρης Στρατούλης, υποψήφιος στον Β3 Τομέα Νότιας Αθήνας στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” στο Open

‼️ Ο Δημήτρης Στρατούλης γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά, υποψήφιος στον Β3 Τομέα Νότιας Αθήνας με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στο Open και στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας”
📺 Τι είπαν τι δεν είπαν και τι δεν ήθελαν να πουν!
📍Και τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) κινούνται στη λογική Μαυρογιαλούρου. άλλα λένε στις εκλογές, άλλα κάνουν μετά
👉Για πλειστηριασμούς: Πρέπει να προστατευθεί νομοθετικά το ακατάσχετο της πρώτης και κύριας κατοικίας
👉Για debate πολιτικών αρχηγών:
1️⃣Ο κύριος Μητσοτάκης τόνισε τη σταθερότητα και ασφάλεια προσπαθώντας να κρύψει τις συνέπειες των αντικοινωνικών πολιτικών που εφάρμοσε, που οδήγησαν στην αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων και σε σπάσιμο κάθε ρεκόρ αύξησης της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων.
2️⃣Ο κύριος Τσίπρας κινήθηκε στη λογική του» ώριμου φρούτου». Δεν έδωσε απαντήσεις, για τις μνημονιακές αντικοινωνικές πολιτικές που στήριξε ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση και δεν πρόβαλε εναλλακτική πρόταση στην πολιτική της ΝΔ.
3️⃣Ο κύριος Ανδρουλάκης προσπάθησε να διαχειριστεί τις αντιφάσεις του με ποιους θα κυβερνήσει κινούμενος αυστηρά μέσα στα μνημονιακά πλαίσια πολιτικών.
4️⃣Ο κύριος Κουτσούμπας κινήθηκε στις γνωστές θέσεις του ΚΚΕ.
5️⃣Ο κύριος Βελόπουλος προσπάθησε με ακραία συντηρητικές έως και αντιδραστικές θέσεις να διασφαλίσει εκλογικά το ακροδεξιό του ακροατήριο.
6️⃣Ο Γιάνης Βαρουφάκης, με πολιτική φρεσκάδα και ριζοσπαστισμό, παρουσίασε τις προτάσεις του ΜΕΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ για τα άμεσα και οξυμένα προβλήματα του λαού – και ιδιαίτερα της νεολαίας – και έδειξε ότι υπάρχει άλλη λύση και ότι τα πράγματα με ρήξη μπορούν να πάνε αλλιώς. ✊Να καταργηθεί το χρηματιστήριο ενέργειας, για να μειωθεί η ακρίβεια. ✊Να καταργηθεί ο “Ηρακλής”, για να προστατευτεί η λαϊκή κατοικία. ✊Να δοθεί η δυνατότητα στους νέους και νέες που εργάζονται στον τουρισμό εκτός κατοικίας τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.