Ο Δημήτρης Στρατούλης Υποψήφιος στον Β3 Νότιο Τομέα Αθήνας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ο Δημήτρης Στρατούλης γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά, Υποψήφιος στον Β3 Νότιο Τομέα Αθήνας με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Για τις δηλώσεις Τσίπρα

  1. Αυτός που έπρεπε να απολογηθεί και να έχει ενοχές είναι ο κύριος Τσίπρας ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 ακύρωσε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το ηρωικό και περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση εφάρμοσε δεξιές πολιτικές και ως αντιπολίτευση στήριξε τις πολιτικές ιδιωτικοποιήσεων της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να κάνει καμιά ουσιαστική αντιπολίτευση στις αντικοινωνικές πολιτικές του Μητσοτάκη.
  3. Δεν έχει καμία εναλλακτική πολιτική σε αυτή την κυβέρνηση και για αυτό εμείς δεν θα δώσουμε καμία ψήφο εμπιστοσύνης, ή στήριξης, ή ανοχής σε καμιά παραλλαγή μνημονιακής κυβέρνησης από όποιο συνδυασμό μνημονιακών κομμάτων και αν προέρχεται

Για τις Τράπεζες

  1. Κάθε κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, πρέπει να έχει ένα σχέδιο για το πώς θα στηρίξει τις λαϊκές καταθέσεις σε περίπτωση «τραπεζικού ατυχήματος»
  2. Κάθε χώρα και κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα σχέδιο, είτε εάν υπάρξει κατάρρευση του ευρώ, είτε γιατί η ίδια μπορεί να κρίνει ότι πρέπει να πάει σε εθνικό νόμισμα, επειδή η ευρωζώνη δεν της επιτρέπει να εφαρμόσει ένα δικό της φιλολαϊκό πρόγραμμα.
  3. Τις Τράπεζας δεν τις κλείσαμε εμείς. Τις έκλεισε ο κύριος Ντράγκι.
  4. Εμείς στις τράπεζες θα τις αλλάξουμε. Αντί για να κερδοσκοπούν οι τραπεζίτες και τα αρπακτικά funds, θα τις κάνουμε να υπηρετούν την κοινωνία με χρηματοδότηση της οικονομίας και των κοινωνικών αναγκών.