Ο Δημήτρης Στρατούλης υποψήφιος στον Β3 τομέα Νότιας Αθήνας, στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Ο Δημήτρης Στρατούλης υποψήφιος στον Β3 τομέα Νότιας Αθήνας με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

  • Καλούμε το λαό να καταψηφίσει τη ΝΔ τιμωρώντας την για τις σκληρές αντικοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν συνιστά τιμωρία της ΝΔ γιατί και τα τρία αυτά κόμματα στήριξαν τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές και έχουν από κοινού δεσμευτεί στους δανειστές να τις συνεχίσουν μέχρι το 2060.
  • Γι’ αυτό το ΜΕΡΑ25 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, στήριξης και ανοχής σε οποιαδήποτε παραλλαγή μνημονιακής κυβέρνησης.
  • Ζητάμε από το λαό και τη νεολαία εκλογική στήριξη για να είμαστε η φωνή τους τους στη Βουλή και ισχυρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στις αντικοινωνικές πολιτικές από όποια κυβέρνηση κι αν εφαρμόζονται μετεκλογικά. Εμείς προεκλογικά λέμε αυτά που θα κάνουμε και μετεκλογικά τα κάνουμε.
  • Το έχουμε αποδείξει με τη στάση μας το καλοκαίρι του 2015, που μείναμε πιστοί στο δημοψηφισματικό ΟΧΙ του λαού και της νεολαίας.