Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στο Λουτράκι

Παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου στο Λουτράκι (30.4.24) το ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ για το νόμο Κορινθίας.
Η Μαίρη Ρίσκα άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τις/τους υποψηφίους Θοδωρή Βασιλακόπουλο, Μαρία Δημητριάδη, Γιώργο Θαλασσινό, Ελπίδα Παπαδοπούλου και Γιώργο Φραδέλο. Τοποθετήθηκαν επίσης οι υποψήφιοι Θ. Βασιλακόπουλος, Γ. Φραδέλος και Γιώργος Θαλασσινός.
Ο Κώστας Ήσυχος , μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ-ΑΑ, και υποψήφιος στη Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, αναφέρθηκε στα επίμαχα θέματα φτωχοποίησης της κοινωνίας, την οικονομική προσφυγιά της νεολαίας μας στο εξωτερικό , στο “οικονομικό ολιγαρχικό καθεστώς” στην πατρίδα μας, την μεροληπτική πολιτική των κυρίαρχων ΜΜΕ σε βάρος του ΜΕΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη . Απάντησε σε ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ για την διαστρέβλωση που ανεπιτυχώς επιχειρείται από τα κόμματα του “μνημονιακού τόξου” για το σχέδιο ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών ” ΔΗΜΗΤΡΑ” που σπάει το τραστ των συστημικών τραπεζών που καταληστεύει τον Ελληνικό λαό.
Διαφάνηκε από τις παρεμβάσεις των παρευρισκομένων ο ” άνεμος” μιας ανερχόμενης, δυναμικής, ενωτικής, ριζοσπαστικής αριστεράς που έχει ανάγκη ο τόπος.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ