Η ΛΑΕ ΑΑ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά την αγαπημένη συντρόφισσα Ανθή Κουλιούφα

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 29/4/2023

 Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΑΝΘΗ ΚΟΥΛΙΟΥΦΑ

 

Η Λαϊκή Ενότητα-Α.Α. Θεσσαλονίκης, συντροφεύει σήμερα στο τελευταίο της ταξίδι την Ανθή Κουλιούφα. Έφυγε από τη ζωή, μα δε θα φύγει ποτέ από την καρδιά και από τη  μνήμη μας, η Αγωνίστρια της Αριστεράς Ανθή Κουλιούφα.

Μέλος του ΚΚΕ από τα νιάτα της, μετά του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, του ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο αποχώρησε, μετά τη μνημονιακή του υποχώρηση το 2015. Ιδρύσαμε όλοι μαζί τη Λαϊκή Ενότητα, της οποίας παρέμεινε μέλος μέχρι την ύστατη στιγμή.

Όπου υπήρχαν αγώνες, κινητοποιήσεις, παρεμβάσεις, όπου υπήρχε ανθρώπινο πρόβλημα και ανθρώπινος πόνος, η Ανθή ήταν παρούσα.

Με ανεξάντλητη πεποίθηση, ότι το όραμά μας, ο σοσιαλισμός, θα γίνει κάποτε πραγματικότητα.

Η Ανθή ήταν ιδιαίτερα ευφυής, δραστήρια, με αστείρευτη αισιοδοξία και θετική ματιά απέναντι στη ζωή. Λάτρευε την κλασσική μουσική, το θέατρο, την ποίηση, τον κινηματογράφο. Μα πιο πολύ λάτρευε το σύντροφό της Δημήτρη Κουλιούφα, που τον έχασε πριν από μερικά χρόνια.

Όσοι ευτυχήσαμε να περπατήσουμε μαζί της στα πεζοδρόμια των κοινών αγώνων, να ζήσουμε νίκες και ήττες, χαρές και λύπες, δε θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα δυο παιδιά της.

Θα την αποχαιρετήσουμε σήμερα, Σάββατο 29 Απρίλη, ώρα 12.00΄στον Οίκο τελετών του Φάνη Μπαμπούλα, απέναντι από την είσοδο του κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου.

Αγαπημένης μας Ανθή θα μας λείπεις.

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα.

Το Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ