Συγκροτήθηκε στην Β2′ Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών η Συντονιστική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΜέΡΑ25 –ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Συγκροτήθηκε στην Β2′ Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών η Συντονιστική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΜέΡΑ25 –ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, με τη συστράτευση των δυνάμεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για ρήξη βαθιά ταξική, μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος για το οποίο αξίζει να παλεύουμε.
Οι μαθητές, οι φοιτητές, οι νεολαίοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι που έχουν κατακλύσει τους δρόμους μετά την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών, απορρίπτουν την Ελλάδα της εκμετάλλευσης, της ολιγαρχίας, της διαφθοράς, των ιδιωτικοποιήσεων, των μνημονιακών νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Απέναντι στην καταστροφική για τους πολλούς επίθεση, η απάντηση δεν μπορεί να είναι μια κυβερνητική εναλλαγή πάνω σε όμοιους άξονες πολιτικής. Μια εναλλαγή που δεν οραματίζεται ριζικές ανατροπές, που θα εφαρμόσει κατά γράμμα τις μνημονιακές πολιτικές και θα εδραιώσει για μια ακόμα φορά τα συναισθήματα της απογοήτευσης και της ηττοπάθειας .
Το ΜέΡΑ 25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ είναι εδώ για να ανατρέψει τη μετεκλογική αριθμητική των μνημονιακών κομμάτων που διαγκωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος συνδυασμός θα λάβει το χρίσμα από την ολιγαρχία.
Συνεχίζουμε για να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα με το Όχι του λαού μας το 2015 και για να αποκτήσει πάλι ο λαός μας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον
Συνεχίζουμε τον αγώνα ανατροπής τόσο της Μητσοτάκης ΑΕ, όσο και των ολιγαρχικών συμφερόντων που αντιπροσωπεύουν αυτοί και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να επιστρέψει στη χώρα η λογοδοσία και να καταλογισθούν οι ευθύνες των πραγματικών υπεύθυνων της τραγωδίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές σπασίματος-απαξίωσης-ιδιωτικοποίησης των δημόσιων εταιρειών κοινής ωφέλειας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ανήκουν στο λαό οι δημόσιες υποδομές, το ρεύμα, οι μεταφορές, το νερό καθώς και τα δημόσια αγαθά όπως η παιδεία και η υγεία.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να μπει τέλος στην ακρίβεια, στην ενεργειακή φτώχεια, στο ξεσπίτωμα των φτωχών νοικοκυριών με πλειστηριασμούς και εξώσεις.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό ρατσισμό ολόκληρης της δυτικής πλευράς της Αττικής που επιβλήθηκε και επιβάλλεται από όλες τις κυβερνήσεις, δεκαετίες τώρα, με τη συνέχιση και επέκταση της λειτουργίας ολόκληρης της εγκατάστασης της ΟΕΔΑ Φυλής (ΧΩΜΑΤΕΡΗ),με τη διευκόλυνση των διεκδικητών-καταπατητών σε βάρος του δημόσιου-δασικού χαρακτήρα του ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ, με τη συνέχιση και επέκταση κάθε ιδιωτικής επιβαρυντικής δραστηριότητας στο Θριάσιο Πεδίο και εσχάτως με το σχεδιασμό εγκατάστασης υγροποιημένου αερίου (LNG) στον Σκαραμαγκά.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Πάρκου ”Αντώνης Τρίτσης”, στη διάλυση των δομών ”Υγείας” και ιδιαίτερα την παντελή έλλειψη δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στην υποβάθμιση της σχολικής στέγης.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό, την χρεοδουλοπαροικία και τον ιμπεριαλισμό.
Ούτε η καταστολή, ούτε οι προσπάθειες συγκάλυψης, ούτε η προπαγάνδα της λίστας Πέτσα μπορούν να μας σταματήσουν.
Όλες και όλοι πια έχουμε αντιληφθεί με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ότι οι “σωτήριες” πολιτικές των μνημονίων δολοφονούν.
Είμαστε παρούσες και παρόντες για να μείνει ζωντανή η ελπίδα της ανατροπής, της ρήξης και της αλλαγής προς όφελος των πολιτών. Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όσους και όσες θέλουν να σταθούν μαζικά και ενωτικά απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές, να διεκδικήσουμε μαζί την προοπτική της ρήξης.
Συντονιστική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα
ΜέΡΑ25 -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ