Περιοδείες του ενωτικού ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, στις γειτονιές της Α’ Αθήνας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και οι περιοδείες εν όψει των εκλογών.
Την Παρασκευή στη λαϊκή της Γκράβας, η ακρίβεια και η τεράστια οικονομική πίεση από την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που φτωχοποιεί τον κόσμο της δουλειάς, ήταν τα βασικά ζητήματα συζήτησης με τους περίοικους.

Υποψήφιοι της Α’ Αθήνας, ανάμεσα τους και η Μαριάνα Τσίχλη, Γραμματέας της ΛΑΕ- ΑΑ, συζήτησαν εκτεταμένα με νέες και νέους εργαζόμενους για την προοπτική ανάπτυξης πολιτικών που θα στηρίζουν το εισόδημα των εργαζομένων και θα αναστρέφουν την ταξική πολιτική που εφαρμόζεται κατά την περίοδο των μνημονίων. Το κλιμάκιο που περιόδευσε, πέραν της έντονης παρουσίας νεολαίας, πλαισιώθηκε και από τα μέλη της ΠΓ της ΛΑΕ-ΑΑ, Μάνια Μπαρσέφσκι και Αναστασία Σταυροπούλου.
Την Κυριακή πολυπληθές κλιμάκιο υποψηφίων, τόσο από την Α’ Αθήνας, όσο και από την περιφέρεια Β3’ Νότιος Τομέας, βρέθηκε στο Γουδί, στο πανηγύρι του Αγίου Θωμά. Και εκεί η παρουσία της νεολαίας ήταν έντονη και έγιναν συζητήσεις με εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στο πανηγύρι ή πέρασαν από το κιόσκι του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, που είχε στηθεί προσωρινά στην πλατεία του Αγίου Θωμά.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ