Το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη” παρουσιάστηκε στην Τρίπολη

Το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη”, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου, η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Επικρατείας του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, στην Τρίπολη. Τους υποψηφίους, τα βασικά προγραμματικά σημεία, καθώς και τους στόχους της εκλογικής συνεργασίας ” ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη “, παρουσίασε στα τοπικά ΜΜΕ η Σοφία Σακοράφα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ ακολούθησε κι ένας σύντομος χαιρετισμός των ιδίων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.
Το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» έχει ως εξής:
  1. Αλεξανδρής Σαράντος: Πτυχιούχος Μηχανικός Οχημάτων, εργάστηκε στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Συνταξιούχος, πρώην περιφερειακός σύμβουλος της Πελοποννήσου.
  2. Γκάρτζος Δημήτρης: Έχει σπουδάσει μηχανική της Ηλεκτρονικής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ασχολείται με την οινοποιία στο Παλλάντιο.
  3. Κόπεϊτζ (Copage) Γουέντι (Wendy): Έχει γεννηθεί εκπαιδευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στη Νοσηλευτική και στην κοινωνική πολιτική, ζει στην Αρκαδία και έχει αναπτυξιακή
  4. Παπαδοπούλου Γεωργία: Γεννήθηκε στην Αθήνα, από Τριπολιτσιώτες γονείς. Τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Τρίπολη. Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής. Το 2019 ήταν υποψήφια σύμβουλος με την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου.
  5. Χουντής Πάνος: Συνταξιούχος ΥΠΕΧΩΔΕ. Υπηρέτει 30 χρόνια την έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Δραστήριο μέλος σε πολλές εκφάνσεις της τοπικής ζωής.

Πηγή: https://www.drt915.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ