Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Σάββατο 22/4 Μεταμόρφωση
Περιοδεία των υποψηφίων Βουλευτών της Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, Θανάση Πετράκου και Γιώργου Βαμβακά μαζί με τον Ηλία Καραβάκο στη Λαϊκή της Μεταμόρφωσης. Μιλήσαμε με τους πολίτες για τις θέσεις του ΜέΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ και ζητήσαμε να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Κυριακή 23/4 Μαρούσι
Η Προεκλογική δουλειά συνεχίστηκε την Κυριακή στο Μαρούσι. Μετά τη συζήτηση για να προγραμματιστούν οι δράσεις για Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση, Κηφισιά, βγήκαμε με τα φυλλάδια μας οι υποψήφιοι Βουλευτές Λευτέρης Μαγιάκης και Θανάσης Πετράκος μαζί με στελέχη της Εκλογικής Επιτροπής των Βορείων για να μεταφέρουμε τις θέσεις της Συνεργασίας ΜέΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στους πολίτες στις καφετέριες στο Μαρούσι.
Παντού τονίζουμε ότι :
Ζητάμε την ενίσχυση των πολιτών στη Β1 και σε όλη την Ελλάδα γιατί έχουμε αποδείξει ότι και τιμάμε και σεβόμαστε την ψήφο που μας δίνουν οι πολίτες. Γιατί το ΜΕΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ δεν είναι μόνο συμμαχία Ρήξης και Ανατροπής για να είναι όλα αλλιώς, αλλά και ελπίδας, για τη νέα, μεγάλη, αγωνιστική Αριστερά. Έχουμε την αξιοπιστία, έχουμε τη βούληση, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε διάθεση για αγώνα και αισιοδοξία ώστε μαζί με τους πολίτες αυτή τη φορά να νικήσουμε. Να νικήσει ο λαός.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ