Ήμουν και ‘γω εκεί. Παίρνω τη μπύρα μου και πάω πλατεία Ομονοίας

Ήμουν και γω εκεί. Παίρνω τη μπύρα μου και πάω πλατεία Ομονοίας

Η πλατεία Ομονοίας είναι σημείο συνάντησης και αναφοράς για την Αθήνα. Η αναβάθμισή της ξεκίνησε πριν κάποιους μήνες και παραδόθηκε στους πολίτες χθες το βράδυ.  Με μια σεμνή τελετή μπροστά στα νερά που χορεύουν, ήταν ό,τι καλύτερο για τους Αθηναίους που ήταν δυο μήνες έγκλειστοι στο σπίτι.  Ήμουν και γω εκεί με την μπύρα μου και το απόλαυσα.

Έτσι, από χθες το βράδυ, η πλατεία Ομονοίας μπορεί να γίνει τόπος συνάντησης  για κάθε ηλικία.  Στη τελετή φάνηκαν τα πλεονεκτήματα έναντι των άλλων πλατειών. Καταρχήν δεν χρειάζεσαι μάσκα όπως διαπιστώσαμε, αφού η συνεχής κίνηση του νερού στο σιντριβάνι δημιουργεί ρεύματα αέρος που διώχνουν κάθε μικρόβιο και ιό. Άσε που αν ο ιός ξεγελαστεί και περάσει μέσα από το σιντριβάνι,   καταρρίπτεται από τους σχηματισμούς του νερού που χορεύουν και πνίγεται. Οι περισσότεροι ήξεραν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος,  γι αυτό δεν είχαν μάσκες και ήταν ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιο λίγοι που δεν είχαν ενημερωθεί από τον Μπακογιάννη και την κυβέρνηση κουβάλησαν τσάμπα τις μάσκες μαζί τους. Και όταν το κατάλαβαν τις κατέβασαν στο σαγόνι.

Το ότι δεν υπάρχει κίνδυνος  στη συγκεκριμένα πλατεία, επιβεβαιώνεται από το ότι δεν πήγαν τα ΜΑΤ και  τα κανάλια το σχολίασαν θετικά. Οπότε, για όσους θέλουμε να ξεσκάσουμε, να μαζευόμαστε τα βράδια στην πλατεία Ομονοίας.

Γιατί απέναντι στον επικίνδυνο συνωστισμό υπάρχει  ο καλός και ασφαλής συνωστισμός . Σε αυτό συμβάλλει και το όνομα της πλατείας. Οι πλατείες που φέρουν το όνομα Αγίων είναι ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει. Γι αυτό και η κυβέρνηση για να προστατέψει τον κόσμο, έστειλε τα ΜΑΤ στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή ( δυο φορές πιο επικίνδυνο ο συνδυασμός αγίου και αγίας)και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.  Πόσο πιο καθαρά να μας το πει η κυβέρνηση.

 Μαζευόμαστε στην πλατεία Ομονοίας με ασφάλεια και χωρίς ΜΑΤ. Άσε που άμα κοινωνήσουμε μαζικά και τις Κυριακές στην εκκλησία,  σύμφωνα με την ειδική λοιμωξιολόγο, είμαστε πλήρως καλυμμένοι γιατί  η θεία κοινωνία όχι μόνο δεν μολύνει  αλλά προφυλάσσει και από τον κορωνοϊό.

Μέχρι να βγει λοιπόν το εμβόλιο, αποφεύγουμε πλατείες με ονόματα αγίων, αγοράζουμε την κηραλοιφή του Βελόπουλου, κοινωνάμε και συνωστιζόμαστε με ασφάλεια στην πλατεία Ομονοίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ