Στρατούλης – Τσίχλη: Χαιρετισμός στην εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφίων του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη

Να μην χαραμιστεί η οργή για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που εκφράζουν τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές
Από την σημερινή ομιλία του Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας -Ανυπότακτη Αριστερά Δημήτρης Στρατούλης στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων και της εκλογικής επιτροπής του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για την Ρήξη.
Η Λαϊκή Ενότητα- ΑΑ, συμμαχεί με το ΜέΡΑ25 και ανένταχτους αγωνιστές και αγωνίστριες για να γίνει πράξη η Ρήξη.
Όπως τόνισε και ο Δ. Στρατούλης, υποψήφιος βουλευτής στην Β3′ Αθήνας, “καλούμε τον λαό να μαυρίσει την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές”, έχοντας τονίσει το “ΜέΡΑ25- Συμμαχία για την Ρήξη” δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ή ανοχής σε καμία μνημονιακή κυβέρνηση σε οποιαδήποτε παραλλαγή της”.
Η Συμμαχία αποτελείται από ανθρώπους, ρεύματα και κόμματα που “τιμούν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και κράτησαν αλώβητο το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”.

Να δώσουμε μια μεγάλη μάχη και έναν ωραίο αγώνα απέναντι σε μια κυβέρνηση που πρέπει να φύγει χθές
Από την σημερινή ομιλία της Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας -Ανυπότακτη Αριστερά Μαριάνα Τσίχλη στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων και της εκλογικής επιτροπής του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για την Ρήξη.
Απέναντι σε αυτήν την κυβέρνηση που είναι η πιο επικίνδυνη της μεταπολίτευσης, που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και έχει διαλύσει το μέλλον της νεολαίας πρέπει να δοθεί μήνυμα στις εκλογές.
Μήνυμα όμως πρέπει να δοθεί, οπως τόνισε η Μαριάνα Τσίχλη, και “απέναντι σε μια άλλη ομοφωνία, αυτή της δήθεν αντιπολίτευσης, που δεν διαφοροποιείται στην ουσία αυτής της πολιτικής”.
Το ΜέΡΑ25- Συμμαχία για την Ρήξη, η συμμαχία της Λαϊκής Ενότητας-ΑΑ, του ΜέΡΑ25 και ανένταχτων αγωνιστών και αγωνιστριών πιστεύει ότι “δεν υπάρχουν μονόδρομοι, οι πολιτικές αυτές μπορούν να ανατραπούν, με προϋπόθεση την ρήξη”!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ