Σήμανε η επίσημη έναρξη της μάχης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με κόσμο των κινημάτων, στελέχη της Αριστεράς, ανένταχτους αγωνιστές και αγωνίστριες τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για την Ρήξη και η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Συμμαχίας!

Σήμερα στο ξενοδοχείο Τιτάνια, η ανακοίνωση υποψηφίων και της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για την Ρήξη, σήμανε και την επίσημη έναρξη της μάχης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και οι γραμματείς της Λαϊκής Ενότητας -Ανυπότακτη Αριστερά, Δημήτρης Στρατούλης και Μαριάνα Τσίχλη, έδωσαν τον τόνο για να μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της Ρήξης.

Με δύναμη από τους αγώνες που δόθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στους δρόμους ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με καύσιμο την πλατιά ενότητα για την ρήξη τις μνημονιακές πολιτικές που γεννούν τραγωδίες όπως των Τεμπών, με πίστη στην δυνατότητα να σπάσει η αριθμητική της μνημονιακής συναίνεσης, να γεννηθεί ξανά η ελπίδα για ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Ανακοινώθηκαν επίσης οι υποψηφιότητες των Γραμματέων της ΛΑΕ-ΑΑ, με τον Δημήτρη Στρατούλη να είναι υποψήφιος στην Β3′ Αθήνας και τη Μαριάνα Τσίχλη υποψήφια στην Α’ Αθήνας.
Η Ηρώ Διώτη, υποψήφια στην Λάρισα, ο Χρήστος Λάσκος, ανένταχτος αριστερός από την Θεσσαλονίκη, η Ευαγγελία Αλεξάκη, υποψήφια στην Κέρκυρα, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκη και η Σόφια Σακοράφα, επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τοποθετήθηκαν σήμερα στην παρουσίαση, ως μέλη της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής.

Για να δυναμώσει η φωνή των κινημάτων, για τις ανάγκες των πολλών, για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Μέλη Εκλογικής Επιτροπής