Κυβέρνηση και αρχές υπόλογες για την αποτρόπαια έκθεση του 12χρονου παιδιού

Κυβέρνηση και αρχές υπόλογες για την αποτρόπαια έκθεση του 12χρονου παιδιού – θύματος, στα δολοφονικά κυκλώματα

Το αποτρόπαιο και εξοργιστικό γεγονός της δολοφονικής επίθεσης και τραυματισμού της 12χρονης, θύματος μαστροπείας στον Κολωνό, μέσα στο σπίτι που διαμένει, αποκαλύπτει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι το παιδί, αλλά και όλα τα θύματα εκμετάλλευσης και βίας, είναι απολύτως απροστάτευτα από τα δολοφονικά κυκλώματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά της οικογένειας απειλούνται και δέχονται επιθέσεις από τότε που έγινε γνωστός ο βασανισμός του παιδιού από κύκλωμα μαστροπείας, στο οποίο βασικό ρόλο είχε ο Ηλίας Μίχος, κομματικός παράγοντας του κυβερνώντος κόμματος.

Η κυβέρνηση και οι αρχές όχι απλά έχουν πλήρως εγκαταλείψει το παιδί – θύμα, ενώ είναι σε εξέλιξη μια τόσο σοβαρή υπόθεση, αλλά το έχουν αφήσει εντελώς απροστάτευτο στην εγκληματική δράση των βρόμικων κυκλωμάτων και των βασανιστών του. Λίγος καιρός έχει περάσει, άλλωστε, από όταν η αρμόδια  υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια στοιχεία για την ανήλικη, εκθέτοντας το παιδί και παραβιάζοντας την προστασία της ανωνυμίας του.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η επίθεση αυτή θέλει να χτυπήσει το παιδί και να κλείσει στόματα για να μην χυθεί φως στην δυσώδη και αποτρόπαια αυτή υπόθεση.

Να μην το ανεχτούμε. Τίποτα λιγότερο από το βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, να διαλυθούν τα δυσώδη κυκλώματα παιδοβιαστών, μαστροπών, εκμετάλλευσης γυναικών, παιδιών,  ευάλωτων ατόμων.

Η κυβέρνηση και οι αρχές είναι υπόλογες για την εγκληματική έκθεση του θύματος.

Το Γραφείο Τύπου 5.4.2023