Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών

 • Η Λαϊκή Ενότητα -Ανυπότακτη Αριστερά καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών Ρωμανού Αγγελή, Θωμά Καρά και Οδυσσέα  Χαραλαμπόπουλου
 • Καλεί  σε συγκέντρωση συμπαράστασης   την Δευτέρα 27/3/2023  9πμ, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων{κτήριο 9,αίθουσα 4}.
  Υπερασπιζόμαστε όσους διώκονται για τον αγώνα τους κατά της αρπαγής
  της λαϊκής περιουσίας.

  Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 δικάζονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων άλλοι τρεις αγωνιστές εναντίον των πλειστηριασμών. Είναι ο Ρωμανός Αγγελής, μέλος του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας -Ανυπότακτη Αριστερά και οι αγωνιστές Θωμάς Καράς και Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος. Σύρονται στα δικαστήρια για την δράση τους ενάντια στη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας  και κυρίως της πρώτης κατοικίας συμπολιτών μας, που εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης και της μείωσης των εισοδημάτων τους
  αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δόσεις των δανείων  και οι τράπεζες επιχειρούν τώρα να αρπάξουν τα σπίτια τους.
  Οι δικαστικές διώξεις κατά των αγωνιστών στηρίζονται  σε νόμους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που εφαρμόζει και η κυβέρνηση της ΝΔ και με βάση αυτούς ποινικοποιείται η αλληλεγγύη και καθίσταται η διαμαρτυρία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας {ιδιώνυμο} αδίκημα.
  Σήμερα μάλιστα , που η ακρίβεια λεηλατεί τα λαϊκά εισοδήματα και  οι αυξήσεις  των επιτοκίων  αυξάνουν τις δόσεις των δανείων, με αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση των[ κόκκινων] δανείων, των πλειστηριασμών,ακόμη και των εξώσεων, οι διώξεις έχουν στόχο το κτύπημα των εκδηλώσεων αντίστασης και αλληλεγγύης  και τον εκφοβισμό της κοινωνικής πλειοψηφίας.
  Δεν θα το επιτύχουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί.
  Η Λαϊκή Ενότητα -Ανυπότακτη Αριστερά  καλεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ώρα 9πμ. όλες/όλους στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, για να καταδικάσουμε τις ποινικές διώξεις των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών.
  Δηλώνουμε δε, ότι όπως τα προηγούμενα χρόνια , έτσι και σήμερα αλλά και στο μέλλον, είμαστε και θα είμαστε παρόντες στους αγώνες για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Οι αγωνιστές είναι αθώοι Η στέγη είναι δικαίωμα.

Το Γραφείο Τύπου 24.3.2023