Να μην ξεπλυθούν οι ευθύνες των πραγματικών ενόχων για το έγκλημα στα Τέμπη!

Κάλεσμα στην αυριανή συγκέντρωση

Να μην ξεπλυθούν οι ευθύνες των πραγματικών ενόχων για το έγκλημα στα Τέμπη!

Συγκέντρωση Πέμπτη 23/3, 18.30 Σύνταγμα

Ενώ ο λαός βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στους δρόμους, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να αναπαράγει προπαγάνδα και ψέματα για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της για το έγκλημα στα Τέμπη, που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες συνανθρώπους μας.

Το χθεσινό επικοινωνιακό σόου του Πρωθυπουργού στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν το αποκορύφωμα του κυνισμού και της αναλγησίας της κυβέρνησης που, όχι απλώς, αρνείται να αναλάβει, έστω και τώρα, τις ευθύνες της, αλλά μέσα από το ξέπλυμα των ευθυνών επιχειρεί να εξακολουθήσει ανένδοτη την εγκληματική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που οδήγησε σε αυτό το έγκλημα.

Είναι τόσο αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας πάση θυσία, που δεν δίστασαν να ψηφίσουν διάταξη που θέτει σε τροχιά ακόμη και το ξεπούλημα του νερού.

Πρέπει να τους σταματήσουμε! Να ρίξουμε την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη, και να έρθουμε σε ρήξη συνολικά με τη μνημονιακή υποθήκευση της ζωής των εργαζομένων και της νεολαίας, τις πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης των δημοσίων υποδομών που υπηρέτησαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Ο λαός από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, που αγωνίζεται μαζικά, μέσα από διαδηλώσεις κι απεργίες με ιστορικό υψηλό συμμετοχής, δείχνει το δρόμο για μια άλλη προοπτική που οι ζωές μας δεν θα είναι αναλώσιμες, θυσία στο βωμό του κέρδους.

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας και στηρίζουμε την αυριανή συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων και μαζικών φορέων, 18.30 Σύνταγμα!

  • Τιμωρία των πραγματικών ενόχων!
  • Δημόσιος, ενιαίος, αδιαίρετος ΟΣΕ.
  • Ρήξη με τα μνημόνια και την καμένη γη που αφήνουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές.