«Η ντροπή της Πολιτικής και της Δημοσιογραφίας»

Σχόλιο Λαϊκής Ενότητας-Ανυπότακτη Αριστερά  για την Συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

«Η ντροπή της Πολιτικής και της Δημοσιογραφίας»

Οι Έλληνες πολίτες παρακολούθησαν μια καλοστημένη συνέντευξη από δύο κακούς ηθοποιούς που παρίσταναν ο μεν τον θλιμμένο πλην αποφασισμένο Πρωθυπουργό και ο δε τον αντικειμενικό Δημοσιογράφο και οι δυο μαζί τους συντετριμμένους από το έγκλημα στα Τέμπη.

Τι μάθαμε πραγματικά από την συνέντευξη; Ότι ο κύριος Μητσοτάκης αν επανεκλεγεί Πρωθυπουργός σκοπεύει να ξεπουλήσει όλο το Δημόσιο, να ιδιωτικοποιήσει ότι μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί , να καταργήσει το άρθρο 16 του Συντάγματος, να φέρει στη Βουλή έναν πιο καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα. Με λίγα λόγια να εφαρμόσει ακόμα πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Χωρίς αισχύνη, ο Πρωθυπουργός είπε ψέματα περί δήθεν εκ των υστέρων «καμπανάκια», ενώ οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα είχαν με όλους τους τρόπους προειδοποιήσει και επανέλαβε την κυβερνητική προπαγάνδα του «φταίμε όλοι» για το έγκλημα στα Τέμπη. Υπεραμύνθηκε μάλιστα των ιδιωτικοποιήσεων, της πολιτικής που μας παρέδωσε, όπως είπε, «τρένα – σαπάκια» και η πρόταση που κατέθεσε είναι …να ξαναδιαπραγματευτεί τη σύμβαση με την Hellenic Train (!) για επενδύσεις, όταν λίγος καιρός έχει περάσει από όταν η κυβέρνηση απήλλαξε την εταιρεία από επενδύσεις 600 εκατομμυρίων ευρώ, και τον εαυτό τη από την υποχρέωση άμεσης ολοκλήρωσης έργων ασφαλείας. Η κυβερνητική κοροϊδία δεν έχει τέλος.

Επίσης από την συνέντευξη μάθαμε ότι ΜΜΕ και Κυβέρνηση πάνε χέρι χέρι, όπως λέει ο λαός μας :  «το’να χέρι νίβει τ’αλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Τα χέρια όμως βάφτηκαν με αίμα που δεν ξεπλένεται, όσο και να προσπαθούν, απλώς λερώνουν και τα πρόσωπα.

Τέλος , μάθαμε ότι οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν το Μάιο.

Εκεί όμως  ο λαός θα μιλήσει και θα δώσει μια ηχηρή απάντηση . Απάντηση Ρήξης στις εγκληματικές πολιτικές, στην υποκρισία και την διαπλοκή.

Το Γραφείο Τύπου 22.3.2023