Σχόλιο της ΛΑΕ ΑΑ για την άθλια επίθεση της κυβέρνησης στην βουλευτή Μαρία Απατζίδη

Σχόλιο της ΛΑΕ ΑΑ για την άθλια επίθεση της κυβέρνησης στην βουλευτή Μαρία Απατζίδη:

Αντί να παραιτηθεί η ένοχη κυβέρνηση σύσσωμη για το έγκλημα στα Τέμπη, ζητάει και τα ρέστα από τη Βουλευτή Μ. Απατζίδη.

Η αλήθεια δεν κρύβεται. 57 νεκροί και 156 υποκριτές.

Εδώ και τρεις εβδομάδες, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές διαδηλώνουν φωνάζοντας απέναντι στην κυβέρνηση «Δολοφόνοι» για το έγκλημα των Τεμπών και η Ν.Δ. καλεί τον Γιάνη Βαρουφάκη να νουθετήσει την βουλευτή του ΜέΡΑ25 Μ. Απατζίδη που στηλιτεύει την υποκρισία των κυβερνητικών βουλευτών.

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.

Όλη η κοινωνία ξέρει ότι είστε ένοχοι. Λίγες ώρες έχουν περάσει από όταν ο Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, έσπευσε στον σταθμό της Λάρισας και αναπαρήγαγε ψέματα ότι ο ηλεκτρονικός πίνακας του τοπικού χειρισμού, που βλέπει τα τρένα για 8χλμ, είναι δήθεν «τηλεδιοίκηση», μόνο για να διαψευστεί πλήρως λίγο μετά από τον εργαζόμενο που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ότι η τηλεδιοίκηση δεν λειτουργούσε στο σταθμό της Λάρισας από το 2019 και μάλιστα και τότε υπολειτουργούσε.

Η πανικόβλητη  κυβέρνηση στοχοποιεί και συκοφαντεί αναίσχυντα την Μαρία Απατζίδη γιατί λέει από το βήμα της Βουλής αυτό που φωνάζει όλη η κοινωνία απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Ότι η εγκληματική κυβέρνηση και η πολιτική της είναι ένοχη για το  κρατικό έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους και νέα παιδιά.

Η κυβέρνηση επιδίδεται σε προπαγάνδα φίμωσης βουλευτριών, αφού δεν έπιασαν τα  ασύστολα ψεύδη που εκστόμισαν μέσα στη Βουλή, οι Καραμανλής και Γεραπετρίτης.

Όσο για τα περί «εκφασισμού», από την κυβέρνηση που υπουργοποίησε αμετανόητους φασίστες και νοσταλγούς της δικτατορίας και κρατιέται στην εξουσία με το παρακράτος των υποκλοπών και το ξύλο από τα ΜΑΤ, Αιδώς Αργείοι! Καμία ηθική νουθεσία δεν νομιμοποιείται να κάνει κυβέρνηση της οποίας ο Πρωθυπουργός κατονόμασε το έγκλημα του θανάτου τόσων ανθρώπων «θυσία» για τη βελτίωση της χώρας.

Ο λαός με τους αγώνες του, με ρήξη, με ενότητα, με αποφασιστικότητα, μπορεί να ξαποστείλει την αδίστακτη και δολοφονική κυβέρνηση που ξεπουλάει μέχρι και το νερό μετά από ένα τέτοιο έγκλημα, και μαζί τις μνημονιακές πολιτικές και όσους βλέπουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία «θυσία» για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.

                     Το Γραφείο Τύπου 22.3.2023