ΛΑΕ ΑΑ Μαγνησίας: Η λαϊκή οργή κατέκλυσε τους δρόμους του Βόλου – Τίποτα ίδιο από δω και μπρος

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η λαϊκή οργή κατέκλυσε σήμερα τους δρόμους του Βόλου με συμμετέχοντες από όλη τη Μαγνησία. Σε μια από τις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων χρόνων, με την αρχή της πορείας να ξεκινάει από το δημαρχείο η «ουρά» της να φτάνει μέχρι την οδό Γκλαβάνη, δόθηκε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

Τεράστια συμμετοχή των συνδικάτων στην απεργία ενώ η νεολαία, τόσο των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  όσο και των καθηγητών μαζί με τους μαθητές των σχολείων, έδωσε τον τόνο…

Ότι δεν πάει άλλο με την υποβάθμιση των ΜΜΜ και ειδικά του τρένου που αποτελεί το πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσω μεταφοράς. Στην πόλη μας το Βόλο ειδικότερα αυτή η υποβάθμιση ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αφήνοντας την 5η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με έναν απαρχαιωμένο και επικίνδυνο σιδηρόδρομο.

Η κυβέρνηση, παρά τις επιθέσεις στην πορεία της Κυριακής στην Αθήνα και τις απόπειρες να περιορίσει το ποτάμι λαϊκής οργής με ψεύτικες συγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα, στέκει απομονωμένη μπροστά στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που έγιναν σχεδόν σε κάθε πόλη της χώρας.

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά συμπορεύτηκε με το ΜέΡΑ25, στα πλαίσια της “Συμμαχίας για την Ρήξη”. Δόθηκε ξεκάθαρος τόνος ότι η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πέσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής και μαζί της θα παρασυρθεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που έφερε αυτήν την τραγωδία.

Είναι εμφανές ότι η λαϊκή οργή ούτε θα εκτονωθεί, ούτε θα σιγάσει… Οι επόμενες μέρες θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερες διαδηλώσεις σε όλη την χώρα!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΤΩΡΑ ΕΝΙΑΙΟΣ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΣΕ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ και μαζί της ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ